Forum » Omrežja in internet » Brezžično domače omr.-rad bi se na tiho priklopil zraven???
Brezžično domače omr.-rad bi se na tiho priklopil zraven???
Robertos19 ::
zanima me par informacij o sledečem:
Stric ima kabelski internet (brezžični), ker sem trenutno malce v krizi z oiri (€), bi se nekako povezal z njim ampak tako da on nebi vedel, s prijateljem sva probala , on ima prenosnika pa je zaznal to povezavo in se brez vsakega dovoljenja priključil nanj, zato me zanima ali bi se lahko tudi jaz priklopil ker imam namizni računalnik, in s kakšno hitrostjo bi deloval ta internet? Stric ima download 521 upload pa 128.
Najlepša hvala za odgovore
Stric ima kabelski internet (brezžični), ker sem trenutno malce v krizi z oiri (€), bi se nekako povezal z njim ampak tako da on nebi vedel, s prijateljem sva probala , on ima prenosnika pa je zaznal to povezavo in se brez vsakega dovoljenja priključil nanj, zato me zanima ali bi se lahko tudi jaz priklopil ker imam namizni računalnik, in s kakšno hitrostjo bi deloval ta internet? Stric ima download 521 upload pa 128.
Najlepša hvala za odgovore
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet glede baromataOddelek: Loža | 5251 (1950) | dzinks63 |
» | nasvet pri povezavi z 100 m oddaljenim računalnikomOddelek: Omrežja in internet | 1665 (1369) | Daedalus |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10053 (9001) | St235 |
» | GF9800GT - Scythe GentleTyphoon 120mm 800rpm - accelero s1 ?Oddelek: Kaj kupiti | 982 (870) | nejko8 |
» | backup podatkov (v ozadju)Oddelek: Programska oprema | 1267 (1132) | Mercier |