» »

Prenosnik HP Pavilion HDX

Prenosnik HP Pavilion HDX

puhmaister ::

Pred kratkim sem zasledil ta prenosnik HP Pavilion HDX. Zanima me ali kdo mogoče ve kdaj bo na razpolago v Sloveniji glede na to, da je bil napovedan kot novost že v maju. Koliko sem brskal po internetu se ga v Ameriki že da dobiti. Če mogoče kdo ve koliko časa približno ponavadi traja, da pride prenosnik tudi na slovenko tržišče in kolikšno je nekje razmerje cen, če je cena ponavadi pri nas enaka kot recimo v Ameriki ali pa so cene nekoliko višje in za koliko. Zanima me tudi kaj pravite na konfiguracijo kot tako (osnovno za 3000$). Če ima kdo kakšne izkušnje z naročanjem iz Amerike, predvsem iz HP-ja naj jih prosim opiše, tako da bom videl ali se mi splača počakat, da pride prenosnik v Slovenijo ali pa si ga morda naročim.

MEDENA ::

tega ti v slo ne boš videl. pa to ni laptop ampak že kar 7kg teška zadeva,kar ne spada v kategorijo prenosnika....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MEDENA ()

puhmaister ::

Zakaj pa tega naj nebi videl v Sloveniji?

Mogoče kdo ve kdo je generalni uvoznik za HP za Slovenijo? Tam ga bom ziher lahko naročo če ne drugega.

Kibby ::

OMG... pa ti resno mislis tole kupit? Za ta dnar dobis najmanj dva dobra desktop PC-ja... 7kg... upam da bildas:D :D

puhmaister ::

No ali kdo ve odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja? Če že ne za tega pa za recimo seriji Pavilion 9000 in 9500.

Svizec69 ::

Najbolje bo pošlješ kakšen amial a hp slovenija KLIK KLIK . Naročit se zagotovo da. Vsi kritiki paviliona pa pač vsak ima svoja merila. Eni niso tako obsedeni in si laptopa vlačijo res vsepovsod zraven, amapk ga imajo recimo v pisarni-doma, šola-študentski dom..., z sabo na kakšnem dopustu, pač za enostavno transformacijo iz enega kraja v drugega in to največkrat v avtu, kjer nerabiš biti bilder da ga preneseš. Ni pa tale zadevca za šminkanje po mestu s torbico in sedenje v parku in brskanje po intrnet.

Vem da je osnovni pomen prenosnika, lahka prenosljivost in da je tale zadeva malo večja in težja od ostalih lapotopov, amapk kot sem že povedal kakšne potrebe pač ima kdo, kdor rabi računlanik res vedno in povsod s seboj si tega seveda nebo omislil, ostali pa kot sem zgoraj napisal pa nimajo nobene ovire pred tem prensonikom, ki je zalo zmogljiv in kvaliteten.

Svizec69 ::

Pomembno obvestilo: Pavilion in Presario

Prodaja modelov prenosnikov Pavilion in Presario je lokalizirana*, zato ta modela v Sloveniji nista na voljo. Posledično se za ta modela prenosnikov in računalnikov v Sloveniji ne more nuditi garancije in servisnih storitev. Ob nakupu katerega od obeh modelov prenosnika ali računalnika v Sloveniji, se je potrebno v primeru okvare obrniti na pooblaščen servis v državi, v kateri je bil prenosnik prvotno kupljen. Konkretno to pomeni, da za tak izdelek, kupljen na primer v Trstu, kupec v Sloveniji ne more uveljavljati garancije pri pooblaščenih HP servisnih centrih, ker ti nimajo dostopa do rezervnih delov za te izdelke. Edina rešitev v takem primeru je obisk servisnega centra v državi, kjer je bil tak izdelek kupljen.

*Lokaliziran izdelek je model oz. različica izdelka, ki je prirejena za določen (lokalni) trg. Ti izdelki so tako na voljo le v določenih državah in regijah. To velja tudi za uveljavljanje garancijskih popravil in servisnih posegov. V primeru okvare takega izdelka, se lahko garancija uveljavlja le v tisti državi, v kateri je bil izdelek kupljen.


To je obvestilo na HP slovenija, kar pa ne pomeni če si kje ob meji doma, da si ga na kupiš v Italiji ali Avstriji. Dostikrat dobiš še bolj poceni, z garancijo pa je isto kot v Sloveniji. Tud če nisi ob meji, pa saj slovenija je majhna in lahko hitro skočiš kam čez mejo, na internetu poglej kje jih imajo, rezerviraš pa se zapelješ ponj. Sam dosti kopujem v Grazu in morem reči da še nimam neprijetnih izkušenj glede garancije in vsega. Se pa kej v slo najde tudi kdo ki pavilione prodaja, ampak kot je napisano v citatu, se garancija uveljavlja pri prvotnem kraju nakupa, zato je še najboljše da si ga sam kupiš v IT oz. AT in nimaš nobenih posrednikov.

M@73Y ::

Samo ena replika. tok moderen laptop pa nima 8 kanalnega izhoda za zvok.
Lp.
..jump into psytrance tunnel..

glinik ::

Tak prenosnik stane pri nas nekje 30 do 40% več, kot piše na internetu. Torej nekje 4000 USD, kar znaša starih 700 000 SIT. Tako da, ... je vredno razmisleka.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
567874 (6045) galu
»

predstavitveni prenosniki

Oddelek: Kaj kupiti
153099 (2532) urosh
»

Prenosnik HP ne zalaufa

Oddelek: Strojna oprema
72137 (1922) ben_lju
»

Prenosnik za okoli 200 000 sit

Oddelek: Kaj kupiti
352419 (1765) mitjaje
»

SO d.o.o

Oddelek: Kaj kupiti
315563 (4510) trzenje

Več podobnih tem