Forum » Strojna oprema » Prenosnik HP ne zalaufa
Prenosnik HP ne zalaufa
haban ::
Imam eno leto star HP prenosnik, ki mi trenutno razjeda živce.
Če v windowsih ne laufam programa, mi čez čas pade v stanje mirovanja, kar je logično ampak nelogično pa je da iz tega stanja ne morem več. Tudi če računalnik ugasnem se mi ta ne zažene oziroma rač. se prižge in čez 5 - 10 sek resetira. Ekran je črn ! včasih celo rata :)
Je mogoče komu jasno vsaj kaj bi lahko bilo oziroma kam naj bi računalnik peljal na popravilo ker je še v garanciji.
Kupil sem ga v avstriji in upam da se mi ni treba peljat gor.
Če v windowsih ne laufam programa, mi čez čas pade v stanje mirovanja, kar je logično ampak nelogično pa je da iz tega stanja ne morem več. Tudi če računalnik ugasnem se mi ta ne zažene oziroma rač. se prižge in čez 5 - 10 sek resetira. Ekran je črn ! včasih celo rata :)
Je mogoče komu jasno vsaj kaj bi lahko bilo oziroma kam naj bi računalnik peljal na popravilo ker je še v garanciji.
Kupil sem ga v avstriji in upam da se mi ni treba peljat gor.
nisem AS da bi delil avtograme :)
amigo_no1 ::
Kateri model ? Kaj dela če greš samo v bios ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
haban ::
HP Pavilion dv9000, v bios v bistvo ne morem ker je ekran črn. ko ekran zalaufa računalnik dela normalno. in zdej ga sploh ne upam ugasnit ker ne vem če se bo še zalaufal.
nisem AS da bi delil avtograme :)
Slipi ::
Ne ga biksat. Servis je v Ljubljani, Birotehna, Šmartinska 106. Ravno včeraj sem bil tam, da so mi v popolnoma novem računalniku nadgradili bios (HP 6820s). Je še nekaj servisev, naslove ti lahko pošljem, ampak sem bil zelo zadovoljen z njihovim odnosom in storitvijo. S seboj vzemi račun in garancijski list, lahko pa jih prej informativno kontaktiraš, da poizveš za koliko časa boš ob računalnik.
ben_lju ::
biksaš ga ti ...
http://h41131.www4.hp.com/si/sl/press/P...
Prodaja modelov prenosnikov Pavilion in Presario je lokalizirana*, zato ta modela v Sloveniji nista na voljo. Posledično se za ta modela prenosnikov in računalnikov v Sloveniji ne more nuditi garancije in servisnih storitev. Ob nakupu katerega od obeh modelov prenosnika ali računalnika v Sloveniji, se je potrebno v primeru okvare obrniti na pooblaščen servis v državi, v kateri je bil prenosnik prvotno kupljen. Konkretno to pomeni, da za tak izdelek, kupljen na primer v Trstu, kupec v Sloveniji ne more uveljavljati garancije pri pooblaščenih HP servisnih centrih, ker ti nimajo dostopa do rezervnih delov za te izdelke. Edina rešitev v takem primeru je obisk servisnega centra v državi, kjer je bil tak izdelek kupljen.
*Lokaliziran izdelek je model oz. različica izdelka, ki je prirejena za določen (lokalni) trg. Ti izdelki so tako na voljo le v določenih državah in regijah. To velja tudi za uveljavljanje garancijskih popravil in servisnih posegov. V primeru okvare takega izdelka, se lahko garancija uveljavlja le v tisti državi, v kateri je bil izdelek kupljen.
http://h41131.www4.hp.com/si/sl/press/P...
Prodaja modelov prenosnikov Pavilion in Presario je lokalizirana*, zato ta modela v Sloveniji nista na voljo. Posledično se za ta modela prenosnikov in računalnikov v Sloveniji ne more nuditi garancije in servisnih storitev. Ob nakupu katerega od obeh modelov prenosnika ali računalnika v Sloveniji, se je potrebno v primeru okvare obrniti na pooblaščen servis v državi, v kateri je bil prenosnik prvotno kupljen. Konkretno to pomeni, da za tak izdelek, kupljen na primer v Trstu, kupec v Sloveniji ne more uveljavljati garancije pri pooblaščenih HP servisnih centrih, ker ti nimajo dostopa do rezervnih delov za te izdelke. Edina rešitev v takem primeru je obisk servisnega centra v državi, kjer je bil tak izdelek kupljen.
*Lokaliziran izdelek je model oz. različica izdelka, ki je prirejena za določen (lokalni) trg. Ti izdelki so tako na voljo le v določenih državah in regijah. To velja tudi za uveljavljanje garancijskih popravil in servisnih posegov. V primeru okvare takega izdelka, se lahko garancija uveljavlja le v tisti državi, v kateri je bil izdelek kupljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8342 (6513) | galu |
» | predstavitveni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 3179 (2612) | urosh |
» | Prenosnik HP Pavilion HDXOddelek: Kaj kupiti | 3873 (3755) | glinik |
» | Prenosnik za okoli 200 000 sitOddelek: Kaj kupiti | 2493 (1839) | mitjaje |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5683 (4630) | trzenje |