Forum » Hlajenje in modifikacije » Tomos A3 računalnik
Tomos A3 računalnik
Hell's Angel ::
Nism vedel kam bi dal, pa bom kar tule napisal... Evo iz mašine Tomos Avtomatika A3 je naredil napajalnik za računalnik, ki deluje normalno, P Blade iz SloMoped.Net foruma :P
Evo dve sliki za pokušino; končni izdelk in eden začetnih stadijev...
Stvar ni še čist fertig, morm še glavo do konca popedenat, ferg gor dat, svečo povezat...samo kot tako, izpravno je.
Začetni stadij:
Končni izdelek:
Komentarji zaželjeni,
lp, Hell's Angel :P
edit - malo uredil post, pa slike...
No, ja, sicer ni moped, ja pa mašina A3 spremenjena v napajalnik...
Notr je montiran Chieftec 410W...
Evo dve sliki za pokušino; končni izdelk in eden začetnih stadijev...
Stvar ni še čist fertig, morm še glavo do konca popedenat, ferg gor dat, svečo povezat...samo kot tako, izpravno je.
Začetni stadij:
Končni izdelek:
Komentarji zaželjeni,
lp, Hell's Angel :P
edit - malo uredil post, pa slike...
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: gzibret ()
5er--> ::
Verjetno bi bolj pasalo v "Hlajenje in modifikacije".
Sveža ideja in kul izvedba. Le čisto sprednji del mi deluje še za spolirat.
edit - odstranil slike, ker sem jih uredil v prvem postu.
Sveža ideja in kul izvedba. Le čisto sprednji del mi deluje še za spolirat.
edit - odstranil slike, ker sem jih uredil v prvem postu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
Golnar ::
P Blade postaja slaven :) glavo motorja bo dal speskat, vanjo zadegal svecko ter nanjo dal kapico in kabel :)
clothes ::
Kje imaš pa uplinjač, pa izušno cev, pa rezervoar za gorivo, pa kable, pa hlajenje mašine bo tudi bolj slabo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naposled znamo (za silo) zdraviti eboloOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5333 (3344) | Semafor |
» | Tesla odpustila več sto ljudi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 40591 (32919) | lufthammer |
» | Googlova umetna inteligenca na lov za očesnimi bolezniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7581 (6389) | Jst |
» | Samovozeči avtomobili pogosteje udeleženi v nezgodah kot klasični, a nikoli krivi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 42623 (37015) | St235 |
» | Zanesljivost diskov drugič: zmagovalec Hitachi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 25864 (21836) | ZigaZiga |