Forum » Pomoč in nasveti » VIA 6VA693A, do koliko Mhz?
VIA 6VA693A, do koliko Mhz?
migič ::
To je za vse tiste, ki imate ploščo 6va693a, ali lahko izvohate nekaj onjej. Zanima me koliko je najvišja meja proceserjev(Mhz). Baje je 600, vendar mi ni jasno kako so na testiranju spravili nanjo PIII Copermina 800Mhz. Te podatke sem našel na domači strani VIA(ANGLEŠKA), sedaj pa ne vem, kdo ima prev. Tudi sam imam to ploščo, zato me zanima. Aja še to, je dobra za navijanje??:\ :| :'(
Jaxx ::
Tukaj poglej...
Plata je slot1, lahko daš gor do PIII/Celeron do 1.1G z ustreznim slot>fcpga adapterjem... Še prej pa flashaj bios...
Plata je slot1, lahko daš gor do PIII/Celeron do 1.1G z ustreznim slot>fcpga adapterjem... Še prej pa flashaj bios...
Bodi malo bolj natančen. Ne vem kaj si mislil s tem adapterjem, pa tudi nevem kateri BIOS naj flasham . Plolšča je verzije 2.0. Se pravi da naj flasham tega, seveda slot1, ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: migič ()
Glej na prejšnjem linku dl-jaš bios:
Nov 9, 2000
Checksum:c3fb
For PCB 2.0 version
Support 133MHz FC-PGA
To je to.
Glede adapterja: Ker nikjer več ne boš dobil slot1 PIII Coppermina ali Celerona, rabiš slot1 > fc-pga adapter (ker so PIII in novi Celeroni fc-pga). Te adapterje je sicer zadnje čase težko dobit, poglej mal po forumu, kjer so bile pred kratkim diskusije okoli tega...
Nov 9, 2000
Checksum:c3fb
For PCB 2.0 version
Support 133MHz FC-PGA
To je to.
Glede adapterja: Ker nikjer več ne boš dobil slot1 PIII Coppermina ali Celerona, rabiš slot1 > fc-pga adapter (ker so PIII in novi Celeroni fc-pga). Te adapterje je sicer zadnje čase težko dobit, poglej mal po forumu, kjer so bile pred kratkim diskusije okoli tega...
Ej na te strani se o moji plati neda nič dol staknit. Baje serverji ne delajo, ker mi vrže neko kitajčino, kot da sterani ne najde. Pa sem jim poslu mail, valda bojo kaj poslali, a ne?:'(
Cena? Včasih so bili cca. 3k sit. Vendar pazi da vzameš katerega vsaj katerega od teh - Abit Slotket III, Microstar 6905 Master, Soltek... Ti imajo celo ročno nastavljanje voltaže z jumperji (navijanje!)... Ostalih ti ne priporočam, ker delujejo nestabilno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11409 (7747) | Spajky |
» | Nadgradnja stare Abit BX6 rev.1 plateOddelek: Strojna oprema | 1163 (1092) | Saladin |
» | i440BX z PIII@800ebOddelek: Strojna oprema | 1093 (926) | tomi_m |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1297) | dvokolaš |
» | se splaca copermine kupitOddelek: Kaj kupiti | 1594 (1450) | shadow |