» »

Problem pri kopiranju z neta v word2007

Problem pri kopiranju z neta v word2007

Slipi ::

Z instalacijo office 2007 na novo formatiran disk, zaradi menjave matične plošče (mi je šla rakom žvižgat) se mi je pojavil problem. Namreč ko kopiram stanje iz spletne banke in ga želim prilepiti v že obstoječi dokument (word, izbris stare tabele in prilepitev nove tabele, ali prilepitev nove tabele pod staro), mi zapiše: To ni veljaven izbor. Pregledal sem že vse nastavitve Worda za kopi in lepi, vendar zadeve nikakor ne morem rešiti. Medtem, ko mi v nov list skopira brez problema.
Imam wondows XP, z instaliranim office2007. Zadeva pred menjavo matične plošče, je delovala brezhibno oz. brez tega problema. Lahko sem prilepil novo tabelo v star dokument ali staro tabelo s podatki izbrisal, na njeno mesto pa prilepil novo. Ali mogoče kdo ve, kaj je narobe? oziroma, kje nastaviti, da mi bo novo kopirano tabelo iz spletne aplikacije prilepil v obstoječi dokument? Zanimivo, če grem v urejanje .html dokumentov in dam naj prilepi brez tabele, pa teks prileti takoj v že obstoječi dokument. Ampak v nastavitvah drugih opcij nimam, kot .html dokument v tabeli, ki ga noče prilepiti, ali besedilo bret tabele, katerega pa prilepi brez problema.

Aha, poizkusil sem odpreti nov list, skopiral tabelo iz prejšnjega dokumenta, poimenoval in shranil list, ter zaprl. Ko sem list ponovno odprl in želel prilepiti še isto tabelo, mi ne pusti več. Se pravi, ko poimenujem, shranim in zaprem list ne morem po odpiranju nič več lepiti vanj.
  • spremenil: Slipi ()

jan01 ::

Si naredil update offica?
Poskusi v brskalniku, ki ga uporabljaš shraniti celotno stran in potem to z wordom odpri

Slipi ::

Živ
Hvala, sem naredil updat offica in izgleda, da je zadeva OK!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinhronizacija podatkov iz Excela v Word

Oddelek: Programska oprema
153186 (2725) jukoz
»

OpenOffice

Oddelek: Programska oprema
182178 (1173) Yossarian
»