Forum » Pomoč in nasveti » PC - dalinsko upravljanje
PC - dalinsko upravljanje
zore17 ::
a obstaja dalinec preko katerega bi lahko iz postelje upravljal računalnik ubistvu večinoma winamp?
lp
lp
sthep ::
Mogoče brezžična miška??
Drugač pa tud mene zanima, mogoče kakšne konkretne izkušnje s temi daljinci??
Drugač pa tud mene zanima, mogoče kakšne konkretne izkušnje s temi daljinci??
5er--> ::
Ati remote wonder 1 dela tako kot more. It just works. Imaš plugin za praktično vsak multimedijski program, je pa wireless, tako da ni treba ciljat kot pri IR daljincih.
Ati remote wonder 1 A TO POL MORS MET NAPRIMER WINAMP UŽGAN D LOHK KJ DELAŠ AL GA LOHK TUT VŽGEŠ PREK DALJINCA PA RAČUNALNIK UGASNEŠ PA KJ TAZGA?
5er--> ::
Vse kar si naštel se da. Sicer je pa tudi sam narediš IR sprejemnik in uporabiš praktično katerokoli daljinski upravljalnik, ki ga imate doma za nadzor PC-ja. Vsaki tipki lahko določiš funkcijo, oz. se lahko te funkcije spremijajo glede na program, ki je v ospredju.
1.tema, 2.tema
Stran s plugini za Atijev RW
1.tema, 2.tema
Stran s plugini za Atijev RW
sidd ::
Jaz imam doma narejen IR ter nek star pilot od nekega starega radia. Zadeva špila, edino ne da se mi z girderjem ukvarjat, da bi u nulo naštimal zadevo. Stvar lepo deluje, čeprav je IR na zadnji strani računalnika pod mizo, pilot ne nagaja kaj dost. Home made zadeva te stane 1 ali 2€ + pilot. V trgovini pa so zadeve malo dražje.
drugič pa uporabi search funkcijo, teh tem je že kar dosti!
lp
drugič pa uporabi search funkcijo, teh tem je že kar dosti!
lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
Damjan Jagar ::
Vse kar rabiš je telefon z Bluetooth, to imajo zdaj verjetno že vsi. Potem pa samo inštalacija programa FMA in si zmagal. Več o tem se napisal na blogu -> Klik
http://jagar.si
ja sam potem rabm še a računalniku blututh vmesnik ane? sj to mam sam mi neki ne dela nwem kje bi gonilnike dobu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri remote control / daljinec za PC ??Oddelek: Kaj kupiti | 3003 (1818) | malini |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5644 (4305) | Bramac ^^ |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5949 (4522) | kulSMS |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3230 (2699) | nokia6310 |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3015 (2436) | ddeben |