» »

Potrebujem kandidata, ki potrebuje spletno stran

Potrebujem kandidata, ki potrebuje spletno stran

******* ::

Lep pozdrav

Zadnje leto delam CMS program. Postavitev in upravljanje spletnih strani. To je tudi tema diplomske naloge, ki jo bom verjetno zagovarjal sredi septembra. Fino bi bilo, če bi lahko postavil spletno stran, saj bi jo morda potreboval pri zagovoru. Ker sam ne potrebujem spletne strani in nima smisla delati nekaj brez veze samo zato da je, me zanima, če obstaja kakšen fizični ali pravni osebek z ne preveč veliko organizacijo, ki bi potreboval spletno stran.

Program za delovanje potrebuje PHP 4, MySQL podatkovno bazo in okoli 1,5 MB prostora na strežniku za sam program plus prostor za upload. Upravlja se prek brkljalnika podobno kot PHP-Nuke, eZpublish, Mambo in podobni.

Fino bi bilo, če bi imel do konca avgusta že kaj za pokazat. Stran naj poleg ostalega vsebuje novice, članke, poročila ali kaj podobnega. Če je kakšen kandidat, naj mi pošlje kratek opis željene strani in njen namen. Če bo kandidatov več bom izbral prvega ustreznega.

Vnaprej hvala za vaše odgovore.

Lado

crni999 ::

Kaj pa spletno trgovino,to bi jst rabu.

******* ::

Lahko bi trgovino. Samo nisem najbolj navdušen nad spletno trgovino. Predvsem zaradi varnosti pri naročanju artiklov. Program je sicer namenjen bolj delu z vsebino, lahko pa se dodaja PHP skripte. Zato bi moral skripte, ki so potrebne za spletno trgovino še napisati (prijava uporabnikov in sistem za preverjanje naročil). Lahko pa poskusim.

Za kako veliko trgovino gre? Na kakšen našin je zamišljeno naročanje in dostava blaga? Ali so cene in zaloga shranjeni v podatkovni bazi, ali bi jih vnašali prek CMS-ja. Bi poleg izelkov objavljali tudi kakšno drugo vsebino? Ali že imate prostor na strežniku ter podporo PHP in MySQL bazi? Iz katerega kraja ste?

crni999 ::

Trgovina brez plačila preko raznih kreditnih kartic,ampak samo preko pošte,po povzetju.Artiklov ni veliko,mogoče aktualnih samo od 5-10.Stran pa bi vsebovala tudi članke,novice,pa mogoče kakšne ocene uporabnikov tega artikla.Nič preveč kompliciranega.Smo iz Ljubljane.

******* ::

Sem vam poslal zasebno sporočilo. Najbrž bo sprejeto.

Joze_K ::

OK mam tudi jaz eno - ze laufa eno 4 leta, obiska je bilo kar nekaj, je dokaj hvaležna tema, rabil bi prenovo...

pa še sodeloval bi z mojim omejenim znanjem, pa na koncu še plačal z vsebino, ki se trži na internetni strani... (kompenzacijski posel :P )

sicer pa tukaj:
Vinoteka2000

tudi jaz rabim prodajo po povzetju...

pripravljen sem seveda kupiti prostor na strežniku...

******* ::

Jaz sem iz Ljubljane, zato bi se bilo, glede na to, da ste iz štajerskega konca, težje zmenit na štiri oči, kar mi ni najbolj všeč. Drugače pa sem bolj slab pivec. Zaenkrat še nisem dobil naslova od "crni999". ki je bil prvi. Če ga ne bom dobil bom moral bolj resno razmisliti o vaši ponudbi.

Če sem prav razumel se sedaj pošlje naročilo s pomočji JavaScripta na vaš poštni naslov, vi pa bi radi imeli naročanje kot v drugih spletnih trgovinah (vmesnik za pregled nad naročili in shranjevanje v bazi).

Joze_K ::

Tako, točno to bi rabil...

Kar se tiče oddaljenosti... saj smo pa ja v času informacijske družbe in ni problem razdalja... (>:D ) vsaj tako so meni rekli...:D

Bi pa bilo zelo zanimivo ta vaš CMS uporabiti v praksi, saj moje strani sedaj zahtevajo programerjev poseg in na njih "LAIK" ne more vplivati.

Če ne drugače, bi pa mogoče dovolili, da poskušam vaš izdelek prilagoditi zase,... sicer sem 0 (nula - ;( ) v PHPju,... ampak v sili hudič muhe žre...

sam se spravljam, da bi zadevo v ASP nekako naredil... sem si že knjigo nabavil (:O )...

kakorkoli, lep pozdrav...

PS: a imate mogoče pa kakega kolega, ki bi bil pripravljen sodelovati z mano...

za kaj več pa lahko tudi na 041/728-050

SonGoku ::

Kaj pa če bi poskusili naret stran našega Call of duty klana? :D

lp

******* ::

Hvala vsem za ponudbe. Res hvalevreden forum.

Zanekrat imam dovolj ponudb in moram premisliti.

Prosim če mi sedaj ne pošiljate več novih ponudb, ker se moram odločiti med obstoječimi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8623517 (2334) Lonsarg
»

Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8516542 (7462) next3steps
»

Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
7313938 (11624) tiga325

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
11621967 (20455) Ziga Dolhar

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138831 (26794) Primoz

Več podobnih tem