Forum » Strojna oprema » ABIT-VL6 in GF2 MX400
ABIT-VL6 in GF2 MX400
Guti ::
Pozdralvjeni!
Doma sem probal dat na matično ABIT-VL6 grafično GF2 MX400, kasneje pa še GF MX440
pa pri obeh je bilo iso plata se je zalaufala pa vse "kao" delalo samo slike pa ni blo pa me zanima, kaj bi to blo.
Kaj je možno da grafična ne paše na plato...?
Hvala
Doma sem probal dat na matično ABIT-VL6 grafično GF2 MX400, kasneje pa še GF MX440
pa pri obeh je bilo iso plata se je zalaufala pa vse "kao" delalo samo slike pa ni blo pa me zanima, kaj bi to blo.
Kaj je možno da grafična ne paše na plato...?
Hvala
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
karafeka ::
Kako misliš, da je vse kao delalo?
Ali je zagnalo sistem v Okna ali linux (karkoli že imaš) normalno, samo slike ni bilo? (to lahko vidiš, če ti disk mleje dolgo časa).
Ali ti je že na začetku vse obstalo?
V biosu probi naštimat, da se ti zažene iz agp (predvidevam, da je mx440 na agp). Če imaš PCI, potem poskusi kartico vtaknit v vse reže za pci.
Poglej, če kartica normalno paše v plato (da se ne vidi kontaktov), ko jo vtakneš not.
Si 100%, da kartici delujeta, da nista crknjeni? Probi še v kakmu drugemu računalniku sprobat.
Ali je zagnalo sistem v Okna ali linux (karkoli že imaš) normalno, samo slike ni bilo? (to lahko vidiš, če ti disk mleje dolgo časa).
Ali ti je že na začetku vse obstalo?
V biosu probi naštimat, da se ti zažene iz agp (predvidevam, da je mx440 na agp). Če imaš PCI, potem poskusi kartico vtaknit v vse reže za pci.
Poglej, če kartica normalno paše v plato (da se ne vidi kontaktov), ko jo vtakneš not.
Si 100%, da kartici delujeta, da nista crknjeni? Probi še v kakmu drugemu računalniku sprobat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20514 (13579) | Janac |
» | PCI vodilo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4892 (4112) | gavro |
» | Geforse 2 MX 400Oddelek: Strojna oprema | 1033 (858) | Alec999 |
» | Nakup PCI grafične kartice (GF FX5200, Radeon9200 ali GF4 MX440)Oddelek: Kaj kupiti | 1410 (1041) | JustOne |
» | Ko rač. starta iz hibernacije ni slike (Dual Monitor)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2276 (1928) | ali3n |