Forum » Programska oprema » Program za risanje grafov in poti iz podatkov GPS sprejemnika?
Program za risanje grafov in poti iz podatkov GPS sprejemnika?
vidi ::
Ali mogoče kdo pozna kakšen programček, ki bi lepo po mojem treningu narisal mojo pot na googlovem zemljevidu in izplunil kakšen graf na osnovi podatkov iz GPS sprejemnika. Za zajemanje podatkov na telefonu uporabljam od Nokie Sports Tracker oz. program ATF track, oba mi lahko exportirata podatke v obliki .gpx, .kml in .csv datotek, sedaj pa me zanima, če je kakšen luškam programček, ki bi znal te datoteke lepo uporabiti in naj bi zgledal približno takole:
AllSportGPS
Ta zadeva mi je zelo všeč, edino moti me, ker je online- skratka mel bi nekaj takega, le da je v obliki samostojnega programa.
AllSportGPS
Ta zadeva mi je zelo všeč, edino moti me, ker je online- skratka mel bi nekaj takega, le da je v obliki samostojnega programa.
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
- spremenilo: vidi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametne aplikacije vedo, kje ste, in to delijo naokoli (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15047 (10961) | Matko |
» | Uporaba SMS podatkov v PC aplikacijiOddelek: Programiranje | 1583 (1349) | alexa-lol |
» | GPS tracker in n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 1755 (1604) | antonija |
» | Bash arrayOddelek: Programiranje | 1075 (1024) | Skrat |
» | NTFS->FAT32Oddelek: Programska oprema | 1646 (1414) | Matek |