Forum » Strojna oprema » XFX 8400GS TV-Out-a ni?
XFX 8400GS TV-Out-a ni?
necromncr ::
Pozdravljeni,
Pred kakim dvemi tedni sem vzel tole grafikuljo v eni od trgovin v Lj, ki naj bi imela TV-Out. Včeraj sem se spravil na SVideo povezavo s TVjem, ki pa mi ni uspela. Nvidia je vedno zaznavala HDTV. Na TVju slika tudi utripnila ni med zaznavanjem TVja. HDTV vem da ni primerjiv standard proti TVju a vseeno vprašanje, je moja grafikulja HDTV-only, če ima konektor, v katerega paše SVideo kabel?
lp,
Necro
Pred kakim dvemi tedni sem vzel tole grafikuljo v eni od trgovin v Lj, ki naj bi imela TV-Out. Včeraj sem se spravil na SVideo povezavo s TVjem, ki pa mi ni uspela. Nvidia je vedno zaznavala HDTV. Na TVju slika tudi utripnila ni med zaznavanjem TVja. HDTV vem da ni primerjiv standard proti TVju a vseeno vprašanje, je moja grafikulja HDTV-only, če ima konektor, v katerega paše SVideo kabel?
lp,
Necro
balocom ::
Lahko maš neumn TV pa ne zazna signala, lahko je pa res nek x standard gor prklučen. A si uporabil kabl ke je priložen TV kartici?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
necromncr ::
Originalen kabel res še nisem preveril in TV je tudi nek starejši. Ima SVideo 4, 7 ali 8 pinski konektor?
5er--> ::
Sam S-video ima 4 pine (+1 plastičen).
Imajo pa proizvajalci na grafičnih karticah ponavadi neke svoje izpeljanke.
Nvidia Geforce 6600GT (and others) 9 pin Mini-DIN TV-out pinout
Nvidia GForce S-Video 9 pin to YPbPr (YCbCr) pinout
S-Video pinout
Pinout of the ATI VID OUT Connector
Imajo pa proizvajalci na grafičnih karticah ponavadi neke svoje izpeljanke.
Nvidia Geforce 6600GT (and others) 9 pin Mini-DIN TV-out pinout
Nvidia GForce S-Video 9 pin to YPbPr (YCbCr) pinout
S-Video pinout
Pinout of the ATI VID OUT Connector
balocom ::
Probej z originalnim kablom MORA delat.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je kar naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 5951 (4968) | solatko |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5852 (4931) | jamabama007 |
» | vga-video adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3441 (3165) | roli |
» | ps/2 tv video izhodOddelek: Strojna oprema | 1123 (1050) | simonv |
» | IBM tipkovnica brez kabla - kako povezati novega?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1791 (1632) | Duhec |