Forum » Pomoč in nasveti » driverji za bluetooth
driverji za bluetooth
fireice ::
Dober dan.
Imam usb blueooth adapter, zraven pa sem dobil driverje od widcomma. Vendar ni vazno kako jih hocem instalirati, se mi vedno zraven vrine microsoft s svojimi driverji in jih instalira. Tisti od widcomma se tudi psnamejo, vendar si microsoftovi lastijo vmesnik in zato ne morem uporabljati widcommovih programov. Uporabljam pa XP SP2.
Hvala za pomoc.
Imam usb blueooth adapter, zraven pa sem dobil driverje od widcomma. Vendar ni vazno kako jih hocem instalirati, se mi vedno zraven vrine microsoft s svojimi driverji in jih instalira. Tisti od widcomma se tudi psnamejo, vendar si microsoftovi lastijo vmesnik in zato ne morem uporabljati widcommovih programov. Uporabljam pa XP SP2.
Hvala za pomoc.
farko ::
V kolikor imaš windows xp z p2 ti driverje prepozna sam.Ti samo poskusi ali ti dela drugače pa uporabi čarovnika za strojno opremo in potem obkljukaj da išče na določenem mestu še cd in bi moralo delovati.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth driverji na Win 7 64bitOddelek: Programska oprema | 737 (649) | solatko |
» | Win XP SP2 in BlutoothOddelek: Pomoč in nasveti | 2004 (1849) | jast |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (2091) | nokia6310 |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1958 (1605) | duke666 |
» | nokia 7650 in povezava z Pcjem preko bluetoothOddelek: Strojna oprema | 1680 (1598) | partysound |