Forum » Programska oprema » windows media player 11
windows media player 11
farko ::
Za vsak ko bi rad predvajal glaSBO Z MEDIA PLAYERJEM 11 mi javi napako.zakaj?
Odpre mi normalno.
Odpre mi normalno.
farko
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bluefish ::
človek, nisi prišel na forum vedeževalcev. Posledično bi bilo dobro, da objaviš sliko tistega errorja in napišeš v katerem formatu je glasba. Sicer je lahko krivec pomanjkanje kodekov, če se gre za bolj nestandarden format.
farko ::
sem sam rešil problem,ker sem nekaj prestavljal in ga ne uporabljam vedno je pač zaštrikalo.
farko
R33D3M33R ::
Ali se da na kakršenkoli način spremeniti izgled orodne vrstice windows media player 11, v tako, da se bo zlila z Windows klasično temo? Zdaj ne izgleda ravno lepo:
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
R33D3M33R ::
Kratko in jedrnato
Integracija pa mi je vseeno uspela, saj sem spremenil temo v Royale Noir (tema se dobi na spletu in ni potrebnih dodatnih programov)
Integracija pa mi je vseeno uspela, saj sem spremenil temo v Royale Noir (tema se dobi na spletu in ni potrebnih dodatnih programov)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Kron ::
Zanima me, kako bi lahko (enkrat tedensko) sinhroniziral ratinge (ocenjevanje z zvedicami) in counterje (števce predvajanih skladb) na treh računalnikih, ki imajo svojo (identično) bazo skladb.
Torej nočem imeti centralnega računalnika, ki bo delil bazo z drugimi računalniki, ampak računalnike s svojimi bazami in enakim ratingom in counterjem.
EDIT:
S tem ne mislim na kakšen Ratings Migration Powertoy for Windows Media Player.
Torej nočem imeti centralnega računalnika, ki bo delil bazo z drugimi računalniki, ampak računalnike s svojimi bazami in enakim ratingom in counterjem.
EDIT:
S tem ne mislim na kakšen Ratings Migration Powertoy for Windows Media Player.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kron ()
fulgur ::
Imam problem..... javi mi error:
Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or a required codec might not be installed on your computer.
Ne vem zakaj..... Kaj naj naredim?? Prosim za pomoč...
Hočem pa predvajati pač en MP3....
Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or a required codec might not be installed on your computer.
Ne vem zakaj..... Kaj naj naredim?? Prosim za pomoč...
Hočem pa predvajati pač en MP3....
strelajasna ::
mi lahko kdo pove, zakaj meni v orodni vrstici v meniju toolbar ne pokaže: Windows media player? posledično tudi mini playerja ne morem uporabljati. Kako da rešim to?
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strelajasna ()
bluefish ::
Windows 7 tega nima več. Namesto tega se ti ob pomanjšanju okna prikažejo kontrole, če se zapelješ čez.
kr ena ::
Zakaj mi noče odpret windows media player 11 če poslušam musko ali pa če hoče pogledat kakšen video? Musko ali posnetek že slišim ampak mi noče programa odpret.:(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4050 (3496) | Davidenko |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8467 (7548) | HitriPepe |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2191 (1950) | ;-) |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10941 (7911) | waLkeR^! |
» | Windows Media Player 11 je zuniOddelek: Programska oprema | 3995 (3280) | Tilen |