Forum » Loža » mars ?
mars ?
andromedar ::
???
Nekdo je fotoaparat obrnil proti zemlji in stisnil na sprožilec?
Meni se ne zdi podobno sliki iz Marsa. Slika je neostra na levi strani (multi million dollar optika?), svetloba je čisto Zemeljske "barve".
Lahko pa da se motim...
Nekdo je fotoaparat obrnil proti zemlji in stisnil na sprožilec?
Meni se ne zdi podobno sliki iz Marsa. Slika je neostra na levi strani (multi million dollar optika?), svetloba je čisto Zemeljske "barve".
Lahko pa da se motim...
Eh?
Icematxyz ::
Bi se lahko kaj več povedalo o ozadju ker gledati sliko zemljine in ugibati o tem a je z marsa ali ne je malo tako - tako.
ThinMan ::
Bo kar držalo. Zemlja (kar je ostalo od krtine).
Malce sm se igral :)
lp,
TM
Malce sm se igral :)
lp,
TM
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
[Michael] ::
Da ne odpiram nove teme.
Včeraj zvečer je prijatelj opazil zelo svetlo "zvezdo" na nebu v smeri vzhoda in se je premikala proti jugu, oziroma se je premaknila Zemlja, kakorkoli rekel je, da je to Mars.
In mene sedaj zanima, če je sploh možno, da smo videli Mars?
Včeraj zvečer je prijatelj opazil zelo svetlo "zvezdo" na nebu v smeri vzhoda in se je premikala proti jugu, oziroma se je premaknila Zemlja, kakorkoli rekel je, da je to Mars.
Okapi ::
Svetla "zvezda" zvečer na vhodu je Jupiter. Mars je sicer tudi na vzhodu, ampak vzide šele okoli dveh zjutraj, pa tudi prav svetal trenutni ni. Okoli treh zjutraj pa vzide Venera, ki je najsvetlejša.
O.
O.
krneki ::
Je pa zanimivo videti zjutraj na enem koncu svetel Jupiter in zelo svetlo Venero...vmes pa dokaj šibek (v primerjavi z unima dvema) Mars. Za Mars bo treba še počakat slabe pol leta...
Good Guy ::
Da ne odpiram nove teme.
vesolci, hitr v kevdr
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
[Michael] ::
Svetla "zvezda" zvečer na vhodu je Jupiter. Mars je sicer tudi na vzhodu, ampak vzide šele okoli dveh zjutraj, pa tudi prav svetal trenutni ni. Okoli treh zjutraj pa vzide Venera, ki je najsvetlejša.
O.
Hvala! Torej je bil Jupiter, cool!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes in jutri prihajajo utrinki!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7871 (4277) | c3p0 |
» | Venera, Mars & JupiterOddelek: Znanost in tehnologija | 3522 (2824) | vostok_1 |
» | dve luni na nebuOddelek: Loža | 6348 (4455) | gzibret |
» | teleskop (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9947 (9025) | Barakuda1 |
» | Teleskopi in opazovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8436 (7930) | EvilGod |