Forum » Programska oprema » 120 G zasedeno a ne vem od kje
120 G zasedeno a ne vem od kje
SeeN000 ::
Pozdravljeni!
Imam HP prenosnik 120 giga trdi disk. Nimam nobenih zahtevnih programov, igric, slik, itd., a imam vseeno kompletno zaseden prostor. Poiskusil sem ze ciscenje diska, defragmentacijo, bit defender, ccleaner, ampak brez uspeha. Je pa res, da mi pri defragmentaciji oznaci ogromno datotek (z rdeco barvo), ki bi jih moral fragmentirati, a jih ne. Po koncu je se vedno vse rdece. Prosim za nasvet oz. ime kaksnega programa, ki ugotavlja katere datoteke zasedajo najvec prostora itd...
lp
Imam HP prenosnik 120 giga trdi disk. Nimam nobenih zahtevnih programov, igric, slik, itd., a imam vseeno kompletno zaseden prostor. Poiskusil sem ze ciscenje diska, defragmentacijo, bit defender, ccleaner, ampak brez uspeha. Je pa res, da mi pri defragmentaciji oznaci ogromno datotek (z rdeco barvo), ki bi jih moral fragmentirati, a jih ne. Po koncu je se vedno vse rdece. Prosim za nasvet oz. ime kaksnega programa, ki ugotavlja katere datoteke zasedajo najvec prostora itd...
lp
Tilen007 ::
Pa sej ti že sami windowsi dajo možnost iskanja po velikosti datotek. Pač poišči vse datoteke, ki so večje od 100 ali pa 500MB, pa boš takoj vidu kje je problem.
BoBr ::
Preden tisti search v winsih zmelje ti sequoia že grafično pokaže kje ga smetiš
Also known as "Intel-aš".
butec ::
pojdi na
Nadzorna plošča\Skrbniška orodja\upravljanje računalnika\upravljanje diskov
in pogledaš kaj lepega ti je hp naredil z 120 gb
c:
HP_recovery cca 10 GB
OS_TOOLS cca 2 GB
par GB pa izgubiš že pri prvem formartiranju
sem mel HP pa sem razočaran , kar nekaj časa sem porabil sam zato da sem izklopil nadležne programe od HP ( ob zagonu )
pol sem pa ugotovil da ti nedajo CD zraven ( gonilniki in OS ) da bi si sam naredo konfiguracijo ....
NIKOLI VEČ !!! PA TUD ČE DO ZASTONJ
Nadzorna plošča\Skrbniška orodja\upravljanje računalnika\upravljanje diskov
in pogledaš kaj lepega ti je hp naredil z 120 gb
c:
HP_recovery cca 10 GB
OS_TOOLS cca 2 GB
par GB pa izgubiš že pri prvem formartiranju
sem mel HP pa sem razočaran , kar nekaj časa sem porabil sam zato da sem izklopil nadležne programe od HP ( ob zagonu )
pol sem pa ugotovil da ti nedajo CD zraven ( gonilniki in OS ) da bi si sam naredo konfiguracijo ....
NIKOLI VEČ !!! PA TUD ČE DO ZASTONJ
Tilen007 ::
"tilen in bobr še nista slišala za foldersize?"
Nism pristaš tega, da si za vsako malenkost naložiš milijon enih super duper malih programčkiov...
Nism pristaš tega, da si za vsako malenkost naložiš milijon enih super duper malih programčkiov...
Mih@@ ::
Foldersize meni, vsaj pri omrežnih diskih, vse predolgo melje, ker vsakič na novo računa, koliko zasede kateri imenik. Škoda, ker mi je sicer zelo všeč programček.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali obstaja program za iskanje večjih datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 668 (542) | s1m0n |
» | Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12122 (7123) | SebaR |
» | Disk se polni iz neznanega razlogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2828 (2137) | jackorsen88 |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1530) | flipflop |
» | vkljucevanje txt datoteke v ...Oddelek: Programiranje | 1578 (1354) | webblod |