Forum » Operacijski sistemi » 32 in 64 bitni sistem na dveh particijah, gre to ali ne?
32 in 64 bitni sistem na dveh particijah, gre to ali ne?
su37 ::
Mene pa zanima če je kdo poskušal z dvema OS in sicer eden 32 in eden 64 bit?
Ali je to mogoče? Zanima me, ker bi rad trenutne 32bitne XP-je zamenjal za 64 bitno Visto, s tem da bi jo najprej imel le malo za poskušino,šele potem bi vse skupaj zamenjal. Sicer ne vidim posebnih omejitev, vseeno pa nočem da ne bi več mogel v XPje zaradi npr. nezdružljivosti boota
Ali je to mogoče? Zanima me, ker bi rad trenutne 32bitne XP-je zamenjal za 64 bitno Visto, s tem da bi jo najprej imel le malo za poskušino,šele potem bi vse skupaj zamenjal. Sicer ne vidim posebnih omejitev, vseeno pa nočem da ne bi več mogel v XPje zaradi npr. nezdružljivosti boota
bluefish ::
ni problema, Vista bo ob namestitvi ustvarila svoj boot menu kjer boš izbiral med njo in XP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25779 (22534) | Jst |
» | Nekaj vprašanj s področja rač. arhitektureOddelek: Strojna oprema | 2436 (2249) | BaRtMaN |
» | BIG WATER ( °C ) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4677 (2981) | ČIP 008 |
» | Pomagajte pri veliki odločitvi: Prescott ali AMD64Oddelek: Kaj kupiti | 1695 (1123) | ronaldo |
» | Dejstva o LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4104 (3316) | matter |