Forum » Zvok in slika » nova zvočna - kako povezati s priključki na ohišju
nova zvočna - kako povezati s priključki na ohišju
Timotko ::
Hello ...
Kupil sem si sovo zvočno (5.1), ker sem kupil tudi nove zvočnike. Na ohišju imam priključke za slušalke in mikrofon, ki so mi do sedaj (ko je bila zvočna na matični) delali povsem normalno (in moja žena jih često uporablja). Ampak sedaj pa bi bilo treba verjetno te priključke povezat z zvočno namesto z matično. nekaj sem probaval, ampak mi ne rata. Zvočna je genius Sound Maker Value 5.1, ohišje je neko srebrno od pcx (k sm ga kupu v bigbangu - nikol več), matična pa je mislim da Via al neki tacga v glavnem oznaka je a8v-mx.
a mi lahko kdo pomaga, prosim?
Timotej
Kupil sem si sovo zvočno (5.1), ker sem kupil tudi nove zvočnike. Na ohišju imam priključke za slušalke in mikrofon, ki so mi do sedaj (ko je bila zvočna na matični) delali povsem normalno (in moja žena jih često uporablja). Ampak sedaj pa bi bilo treba verjetno te priključke povezat z zvočno namesto z matično. nekaj sem probaval, ampak mi ne rata. Zvočna je genius Sound Maker Value 5.1, ohišje je neko srebrno od pcx (k sm ga kupu v bigbangu - nikol več), matična pa je mislim da Via al neki tacga v glavnem oznaka je a8v-mx.
a mi lahko kdo pomaga, prosim?
Timotej
Valentin ::
Na žice za priključka slušalk in mikrofona za ohišje, ki si jih do sedaj imel priključene na avdio konektor na matični, prilotaj stereo banane in jih poveži na vhode zadaj na zvočno kartico...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5933 (4236) | darkz |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2151 (1200) | Han |
» | Ni zvoka / FM2 / RealtekOddelek: Zvok in slika | 1391 (1237) | m0LN4r |
» | problem pri priključitvi audio front panel-aOddelek: Strojna oprema | 2609 (2505) | ufek |
» | 2 zvocni karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1020) | Urc |