Forum » Hlajenje in modifikacije » odleplenje kar je zalepljeno s super atakom?
odleplenje kar je zalepljeno s super atakom?
ls ::
kako odlepis kar je prilepljeno s super atakom? na Điforsa sm en kuler prpopal, a je tekom casa postal prevec glasen zato bi ga rad dal dol. se da to naredit?
Neo32 ::
Stari isto sm jest naredu in pol k sm to nekak odlepu so ostali na procu od GeForca plasti lepila in ko sm to hotu spravt dol z ziletko plast po plasti ker drugac ni slo in zgodilo se je najhujse proc je crknu, tko da ogromno previdnosti ce se bos lotu tega dela. Raje ti svetujem da ne in ce te moti hrup venta ga rajsi prklop na 7V pa je.
Neo32 (c)
Eschelon ::
Ojej. Kwa je pa teb blo da si šel z limom gor popat ventilator?!?8-O Kakšnih močnih topil bi se na tvojem mestu izogibal, ker ti znajo bolj požreti pakiranje čipa kot pa lepilo. Na tvojem mestu bi raje previdno postopoma uničil hladilnik (odstranil po koščkih - do kamor gre ga odcvikaj), potem pa odbrusi stran tisto kar ostane. Pazljivo skratka... Upam da si se česa naučil.
VASkO ::
Neo, kak ti je proc crkno mi ni jasno, mogoce si kartico prevec upognil, ko si kuler dol pipal pa je kaki lot pocil. drugace procesorja nisi mogel unicit, ker je jedro zapakirano v plasticni embalazi - ni dostopno ziletki.
ls ::
bom proval z žiletko al pa olfa nožem dat dol... če ne blo šlo na easy bom pa obupal. pole tudi če ostane mal superataka gor bom že pobrusil s kakšnim nežnim brus papirjem:)
fictionel ::
kva pa ce je bil kuler prpopan s sekundmu na kovino (beri ohisje)?
sam fora je da hocm vent cel... >:D
sam fora je da hocm vent cel... >:D
burekar ::
Emm, jst sm že dostkrat(tudi z Geforcov) spravljal dol hladilnike prilepljene s sekundnim. Samo izvijač(šraufnciger) al pa kej podobnega in pa pamet vklopit v glavi, pa gre. Ne pozabit na slednje, ker drugače ga ne boš več vidu delat...
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Neo32 ::
Mah ne vem u glavnem kva je blo sam ko sm przgal comp so se pokazale samo ene vertikalne horizontalne crte, tko da predvidevam da je neki crknlo, mogoce proc mogoce kej druzga, kartice nisem kej precvec upogibol ker je bila fiksirana in sem to delov bl narahlo. Sicer to nima veze ker je zej itq ta geforce, no ja kuku bi reku, predstavljaj si kartiko na katero je padla 5kg tezka macola :) (pac jeza dela svoja ali jeza dela Radostno Dekonstrukcijo) Sicer pa ne vem kje si to slisov da je ovi v plastiko al neki podobnga namrec ko sm vrtov proc (za obesek:)) se mi ni nic kaj zdelo da bi bila to plastika. Ne vem! Mozn je vse!
Neo32 (c)
Spajky ::
Na usenetu pravijo, da je treba kartico zavito v najlon dat v zmrzovalnik za nekaj časa, pol pa prečno zavrtet hladilnik in bi moral SuperAttack popustiti. Namreč ta cianidna lepila slabo držijo v prečni smeri, medtem ko v navpični ko svina...Jest sem prilepljene hladilnike /notranja stran Mendocino proca sam mal ruknu s šraufcigerjem in kleščami v vodoravni smeri, pa je odstopil...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amd 64 po odstranitvi IHS-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2351 (1493) | Shark-357 |
» | odstranitev ihs-ja pri a64 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5380 (4164) | _Dejan_ |
» | Kako odstraniti hladilna rebra iz ATI 9100Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1039 (913) | Realist |
» | Zalman CNPS6000-AlCu vs. ThermalTake Vulcano 9Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1375 (1128) | hardfreak |
» | S cim odstraniti termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1864 (1606) | Morpheus |