Forum » Hlajenje in modifikacije » Volcano 2 na Geforce 3
Volcano 2 na Geforce 3
PeTe13 ::
Imam Geforca 3 in imam gor namen dat Volcanota 2. Pa me zanima če bi bilo dovolj samo ob robovih prilimat s sekundnim lepilom, na sredini pa pasta. Samo skrbi me če bi to gor stalo al nebi? Kr drugač ga pa bom na nek način pršraufu.
Capitalism stole my virginity!
- spremenil: PeTe13 ()
nojus ::
Mislim, da je vulcano mal težak, res pa je, da aluminij in plastika s sekundnim full noro držita. Jest bi rajši dal Crystal-Orba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nojus ()
msmiha ::
Nujno ga prišraufaj alipa nekaj.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vesoljc ::
jest sem svojo gf2mx oplemenitiv z enim vulc2. le tega sem spodaj malce zmanjšal (na 4x4cm), ga znižal na 3 cm in potem mal razširu rebrca v eno rožco. ger je priliman vent na 3000 obratov. glede na to da je moj mx "ful nabrit" z volt modom je temp 35C cist ugodno. aja gor je prišaraufan na kartico. kartica ma 4 lukne (3mm). čez sem dal m3 vijake 30mm, hladilnik pa je pritisnjen na čip z enimi "kreplji"-> al ploščica, prevrtana, na eni strani ošpičena in zakrivljena v črko L. mogoče mal zajeban namonterat ampak drži sehr gut... :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapečen procesor/hladilnik, kako dobit narazen ??Oddelek: Strojna oprema | 2157 (1488) | powr |
» | Izkusnje z zalmanovim termalnim lepilomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1410 (1202) | ali3n |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5813 (4940) | sharp |
» | Radeon 95(7)00 HlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1398 (1087) | Fury |
» | Kako dat rebra gor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1420 (1294) | jRk0 |