Forum » Strojna oprema » star disk ... nov kompjutr
star disk ... nov kompjutr
Dalmatinc ::
Kaj je potrebno narediti, da bi se mi zagnali windowsi tudi na drugem racunalniku...ko v njega dam hdd iz drugega.
Vem da je ena fora...sam sem pozabu.
Vem da je ena fora...sam sem pozabu.
amigo_no1 ::
Preden ugasneš winse (star računalnik) zbriši vse iz device managerja anto priklopi disk na nov računalnik in upaj da ne zagledaš BSODja pri zagonu novih(starih) winsov..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Shegevara ::
kaj to?
kaj se pa meni lahko naredi recimo, ko sem dal disk iz starega kompjutra v čisto novega pa mi dela čisto OK že 3 mesece brez da bi se kaj šel sploh?
kaj se pa meni lahko naredi recimo, ko sem dal disk iz starega kompjutra v čisto novega pa mi dela čisto OK že 3 mesece brez da bi se kaj šel sploh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne dovoli inštalacije Windowsev na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (1849) | martinko18 |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3861 (3088) | Hanzo |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3659 (3085) | DT232 |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8014 (6797) | MrStein |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11786 (8866) | ripmork |