Forum » Programska oprema » Iščem ms program
Iščem ms program
pviran3 ::
Živjo,
potrebujem ime microsoftovega programa za xp, ki naredi, da se računalnik po vsakem zagonu zbudi z istimi nastavitvami. Ima veliko opcij
Je free, člank je bil pa v Monitorju mislm da več ko pol leta nazaj.
Mislim to, da enemu uporabniku admin omeji dostop:
-prepove nalaganje programov
-omeji čas prijave
-vse spremembe ki jih uporabnik naredi, se ne zabeležijo nikamor in PC je ob resetu isti, kot je bil pred uporabo
itd.
Taki računalniki se uporablajo npr na javnih mestih, kjer računalnik uporablja veliko ljudi in nam kot admin ni potrebno 10x na dan windowsov nameščat
Ta progi je naredu microsoft kot free in ima še polno opcij poleg zroraj naštetih
Sem že celga pretestiral, ko je bil v monitorju članek (polovica a4 strani, nekje pol leta nazaj) pa se ne spomnim imena, google pa tudi ne pomaga.
Hvala!
potrebujem ime microsoftovega programa za xp, ki naredi, da se računalnik po vsakem zagonu zbudi z istimi nastavitvami. Ima veliko opcij
Je free, člank je bil pa v Monitorju mislm da več ko pol leta nazaj.
Mislim to, da enemu uporabniku admin omeji dostop:
-prepove nalaganje programov
-omeji čas prijave
-vse spremembe ki jih uporabnik naredi, se ne zabeležijo nikamor in PC je ob resetu isti, kot je bil pred uporabo
itd.
Taki računalniki se uporablajo npr na javnih mestih, kjer računalnik uporablja veliko ljudi in nam kot admin ni potrebno 10x na dan windowsov nameščat
Ta progi je naredu microsoft kot free in ima še polno opcij poleg zroraj naštetih
Sem že celga pretestiral, ko je bil v monitorju članek (polovica a4 strani, nekje pol leta nazaj) pa se ne spomnim imena, google pa tudi ne pomaga.
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Ne, ni hardwerska rešitev.
Iščem pa istonamenski MS program. Je pa free kot dodatek OSju.
Iščem pa istonamenski MS program. Je pa free kot dodatek OSju.
jan01, blizu
Evo iskal sem tole:
http://www.monitor.si/clanek/ukrotimo-n...
Zvala vsem za trud in LP
Evo iskal sem tole:
http://www.monitor.si/clanek/ukrotimo-n...
Zvala vsem za trud in LP
darkolord ::
pviran3: SteadyState je nadgradnja (oziroma novejša verzija) Shared Computer Toolkita, tako da je bolj priporočljivo, da uporabiš SteadyState
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklep internetaOddelek: Omrežja in internet | 1258 (989) | harvey |
» | Sistemi/terminali za zunanjo uporaboOddelek: Programiranje | 1065 (991) | mHook |
» | Omejevanje uporabniških pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (814) | McMallar |
» | limitiran dostopOddelek: Operacijski sistemi | 1091 (995) | jan01 |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2494 (2126) | Ice-Heki |