» »

cover program

cover program

lolek84 ::

Iščem 2 programa.
No da prvo opišem:

1. Prvo me zanima če kdo pozna kak program, kjer bi lahko delal poljubno dvd coverje, za dvd škatlico. Ker sem bil v kratkem na morju in bi rad naredil nek ovitek za dvd škatlico, v kateri bi pol lahko shranil arhiv slik, ki sem jih posnel na morju. Običajno ovitke printam v nero cover designer, samo tam gre le printat. Jaz bi pa rabil program, ki bi mi malo narisal oz. omogočil, kam dodati kak napis, potem recimo kako napisat sredino, ko se škatlica zapre, da potem v predalu zgleda kak napis (recimo morje 2008) itd...

2. program, ki ga pa iščem bi pa moral zgledati nekako tako:
Ker bi rad svoje slike staršem in sorodnikom predstavil na dvd predvajalniku (pa ne bi rad posebej za vsako sliko klikal play, da se obrne na naslednjo sliko) ampak bi rad te slike shranil v podoben arhiv kot so divx ali podobni filmi. Da bi lepo pritisnil play, pa bi se slike same menjavale, lepo bi pa še bilo, da bi temu "filmu" lahko dodal kako zvočno ozadnje.

Zahtevem sem a ni kaj... No če mi kdo lahko pomaga prosim. Pa kake bolj preproste programe, če bi se dalo, tako da bi nekako laik tudi vedel delat s tem.

bluefish ::

Nero Cover Designer IMA možnost dodajanja napisov in podobnega, so pa vsi ti učinki bolj dolgočasni, tako ne pričakuj ravno zanimive naslovnice CD-ja.

Tisto stvar glede pretvorbe slik v DivX pa je zmožen tudi Windows Movie Maker, ki je že v XP-jih. Edinone vem, kako je s shranjevanjem v DivX format.

dzinks63 ::

:))
pod 1: npr: Inkscape , free, ali pa kateri izmed : teh
pod 2: npr: Ulead VideoStudio 11 , trial dela 30dni

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri obdelavi videa iz kamere

Oddelek: Zvok in slika
92356 (2083) branko63
»

program za izdelavo ovitka za dvd škatlice...

Oddelek: Programska oprema
63533 (3490) a-aljo
»

Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
92816 (2702) pipc
»

Kako posneti film iz digitalne kamere?

Oddelek: Zvok in slika
375440 (4268) m1h4
»

Kako iz DV narediti DIVX?

Oddelek: Zvok in slika
392455 (1842) marS

Več podobnih tem