» »

prehod iz oscommerce na virtuemart - mysql pomoč

prehod iz oscommerce na virtuemart - mysql pomoč

papak69 ::

Po 2 letih odličnega služenja, sem se odločil, da se iz Oscommerce trgovine premaknem na Virtuemart zarad ostalih prednosti, ki jih prinaša za stranke.

Znašel pa sem se pred problemom ... Rad bi, da bi bil prehod čimmanj boleč za uporabnike, zato bi rad prenesel bazo uporabnikov (malo manj kot 3000) iz Oscommerce-a na Virtuemart. Važno mi je samo, da se uporabnik na novi trgovini prijavi z istim upor. imenom ter geslom in, da njegov naslov ter telefonska št. ostaneta nespremenjena.

Prosil bi kakšnega mysql mojstra za nasvet ali še bolje kratek walktrough.

Hvala
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Tody ::

Prvo moreš pogledat kako ma virtualmart narejeno vnos strank, torej v adminu bi morala bit kaka opcija kako uvozit stranke.

Potem pa samo v primerni obliki izvoziš iz phpmyAdmin

Preseren ::

kaj pa je takšnega na virtual martu, da se ti splača delat celoten prehod?
SEO na https://www.seos.si

oscommerce je kot trgovina izjemno dober, vendar da bi ponudil strankem več bo celotna trgovina zaradi narave izdelka bolj podobna spletni skupnosti, kjer se pa pri oscommerce-u stvari precej zapletejo. tudi pri analizah prodaje, odstopa od nakupa etc. ima virtuemart precej dobrih dodatkov, ki jih je precej manj zapleteno dodati/odstraniti kot pri osc.

Preseren ::

a to delaš za majice?
me zanima, kako bo stvar potem zgledala, ko boš šau na drug sistem, pa bomo potem razmišljali naprej

P.
SEO na https://www.seos.si

Za majice da. Stran zaenkrat kaže, da bo precej bolj uporabniku prijazna kot je sedaj. Tudi testirano je bilo na veliki bazi artiklov 1500+ s katerimi naj bi imela prejšnja verzija VM precej težav. Narejenih je bilo tudi nekaj "custom" popravkov. Sedaj mi manjka samo še prenos baze uporabnikov.

Mislim, da bo v začetku avgusta že delovala nova stran (da stestiramo če vse poteka kot treba). Bom tukaj objavil kdaj bo aktivno.

lp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
7314875 (12561) tiga325
»

Top Firma

436281 (4923) IceIceBaby
»

Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )

10722852 (18866) Gandalfar
»

Brezplačno do internet trgovine