Forum » Izdelava spletišč » certifikat in webshop
certifikat in webshop
nojus ::
zanima me ali je v spletni trgovini nujno imeti inštaliran strežniški certifikat?
Oziroma ali tržna inšpekcija lahko kaj teži, ker sem dobil prijavo iz Tržne inšpekcije kao da nakej ni v redu s spletno trgovino.
Oziroma ali tržna inšpekcija lahko kaj teži, ker sem dobil prijavo iz Tržne inšpekcije kao da nakej ni v redu s spletno trgovino.
sovražim Gargamela.
Preseren ::
mi ga nimamo, pa niammo težav s tem, našo stran je že pregeldala inšpepkicaj, ki ej takrat ugotoivla nekaj pomanjkljivosti (št bančnega računa, in ostali podatki o firmi ipd) vendar za certifikat niso nič rekli
SEO na https://www.seos.si
BluPhenix ::
PA imaste plačevanje s kreditnimi karticami?
Kolikor je meni znano je certifikat potreben le v takih primerih. Če imate plačilo po povzetju ali predračunu ni nekega razloga zakaj bi rabil certifikat.
nojus: in stranske kupujejo brez certifikata? Jaz vedno ko pridem na kakšno stran s spletno trgovino pogledam certifikat, če mi kaj ni všeč ne kupim. Če sploh nimajo certifikata in zahtevajo št. moje kreditne pa sploh ne trzam.
Fanj je da imaš zaradi strank, da vidijo da vam ni vseeno kaj se dogaja z njiovimi podatki. Je pa res to, da marsikdo se za to ne sekira.
Kolikor je meni znano je certifikat potreben le v takih primerih. Če imate plačilo po povzetju ali predračunu ni nekega razloga zakaj bi rabil certifikat.
nojus: in stranske kupujejo brez certifikata? Jaz vedno ko pridem na kakšno stran s spletno trgovino pogledam certifikat, če mi kaj ni všeč ne kupim. Če sploh nimajo certifikata in zahtevajo št. moje kreditne pa sploh ne trzam.
Fanj je da imaš zaradi strank, da vidijo da vam ni vseeno kaj se dogaja z njiovimi podatki. Je pa res to, da marsikdo se za to ne sekira.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Preseren ::
jah glede kreditnih kartic je itaq tako, da imajo svoj varnostni certifikat in ne uporabljajo tvojega, torej je vseeno.
Je pa res, da zaradi strank je bolje imeti certifikat, saj se prenašajo njihovi osebni podatki.
Samo še pač nisem prišel do tega...
Je pa res, da zaradi strank je bolje imeti certifikat, saj se prenašajo njihovi osebni podatki.
Samo še pač nisem prišel do tega...
SEO na https://www.seos.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB klik amaterji? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15086 (5661) | branc |
» | Kje na disku je shranjen certifikat za bankoOddelek: Pomoč in nasveti | 20694 (18730) | technolog |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18024 (14509) | Picero |
» | spletna trgovina - placevanje s karticamiOddelek: Izdelava spletišč | 2527 (1900) | kitewing |
» | Kateri SSL certifikatOddelek: Izdelava spletišč | 4130 (3890) | Poldi112 |