Forum » Loža » Kako si zrihtam avatar? :(
Kako si zrihtam avatar? :(
Revenant ::
okej, priznam, sem bolj nov, forum prebiram že od daljnjega 2001 (prvič se ga vidu na infosu 2001), registrirati pa se mi je uspelo šele danes, uau!
Ker sem nov ne vem, kako si zrihtam slikco? Domnevam, da si je ne moreš oz. moreš biti moderator? Al met dost sporočil? Ali bit dos časa prjavljen?
LP & Peace!
Ker sem nov ne vem, kako si zrihtam slikco? Domnevam, da si je ne moreš oz. moreš biti moderator? Al met dost sporočil? Ali bit dos časa prjavljen?
LP & Peace!
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Tilen ::
Za odobren avatar moraš priložit svojo sliko ter osebni dokument. Vsaj včasih je bilo tako.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vikking ::
Za odobren avatar moraš priložit svojo sliko ter osebni dokument. Vsaj včasih je bilo tako.
Včasih je bilo tako, po novem pa moraš priložit še 100€ bankovec.
Včasih je bilo tako, po novem pa moraš priložit še 100€ bankovec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
V 6 letih bi lahko to ugotovil se mi zdi
heh, pa nisem. so me tehnične debate preveč prevzemale. in me še kar. ah ja
Poldi112 ::
Ja, v bistvu je to en leet princip vodstva, ko želijo biti drugačni, a še niso povsem spoznali, da je biti drugačen dobro samo, kadar ti manjkajo slabe stvari.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
AmokRun ::
Sej avatar je slaba stvar. Kaj ti bo?
Da prideš na forum pa gledaš kaj se stran nalaga pa nalaga. Potem pa vidiš da ma tam en noob celovečerni film v svojem avatarju.
Slotech jih ne rabi.
Da prideš na forum pa gledaš kaj se stran nalaga pa nalaga. Potem pa vidiš da ma tam en noob celovečerni film v svojem avatarju.
Slotech jih ne rabi.
Slotech jih ne rabi.
Jp, sej ubistvu imaš čist prav. Slotech je takšen že vrsto let. In ravno takšnega imamo radi.
Vesoljc ::
> Da prideš na forum pa gledaš kaj se stran nalaga pa nalaga. Potem pa vidiš da ma tam en noob celovečerni film v svojem avatarju.
sicer smo to ze precejkrat obdelali, ampak folku ocitno ni jasno, da si ze ZDAJ lahko avatarje UGASNES za prikazovanje...
tako da je tvoj argument vreden ama bas tokle -> 0
sicer smo to ze precejkrat obdelali, ampak folku ocitno ni jasno, da si ze ZDAJ lahko avatarje UGASNES za prikazovanje...
tako da je tvoj argument vreden ama bas tokle -> 0
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech gre naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 11160 (8481) | Bor H |
» | fdv info anketa - smešnoOddelek: Loža | 1426 (1250) | Tear_DR0P |
⊘ | slikcaOddelek: Slo-Tech | 1213 (964) | kuglvinkl |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8058 (6642) | Poldi112 |
» | s3|\/| 1337 h4x0rz? WTF??? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5686 (4166) | Alexius Heristalski |