» »

fdv info anketa - smešno

fdv info anketa - smešno

gzibret ::

Glih zdejle izpolnjujem FDV spletno anketo (rumena pasica na slo-techu) in ker imam tako rad družboslovce, naj omenim eno (tragi)komično malenkost, ki me je res dobro nasmejala, predvsem zaradi številnih burnih razprav na to temo. Citiram:

Ali ste, odkar sodelujete v forumu na Slo-tech.com, spremenili, kaj od naslednjega:

(1) ne (2) da,enkrat (3) da,večkrat

svoj vzdevek :D
svoj avatar :D
podatke v osebnem profilu
svoj podpis z razpoznavnim grafičnim ali besedilnim motivom
podpis, ki vključuje vaš e-mail, ali povezavo na osebno predstavitveno stran (blog)
Vse je za neki dobr!

OmegaBlue ::

1x Vzdevek
2x avatar

Podpis neštetokrat :) torej nič posebnega.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Slo-One ::

Podatke v osebne profilu 1x. (email)

Tilen ::

Nic, razen podpisa 1x.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tear_DR0P ::

glede na to, da je tale post bil mišljen kot kritika (predvidevam) in ne hvaljenje, bom še jaz eno dodal

pri enem vprašanju te sprašujejo koliko ur dnevno uporabljaš internet, zraven pa ne definirajo kaj je uporaba interneta
namreč eni internet uporabljajo samo ko so za računalnikom (brskajo po spletu), p2p in folding userji ga pa 24/7, vsaj kar se mene tiče in men ni čist jasno katero številko so anketarji hotl met
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Jakob_X ::

Verjetno jih ne zanima kolk casa na internetu prezivi tvoj racunalnik ampak koliko casa ti prezivis na njem. Mal common sensa pa ne skodi.

neres ::

Mal common sensa pa ne skodi.

Kdaj me zamika, da bi si dal tole v podpis tle na Slo-Techu...

gzibret ::

Pa še nekaj.....

Po 3. oktobru bo postalo smešno tudi vprašanje, ali ste se udeležili volitev v zadnjih dveh letih :D
Vse je za neki dobr!

tomaz 06 ::

Res je. :D

Drgac pa sem prelen za podpise in avtarje.

Tear_DR0P ::

mogoče ti bo pa vprašanje povedalo ali ljudje kej razmišljajo al sam klikajo

Verjetno jih ne zanima kolk casa na internetu prezivi tvoj racunalnik ampak koliko casa ti prezivis na njem. Mal common sensa pa ne skodi.

jst osebno na netu ne preživim nič časa, ga pa uporabljam, aktivno in pasivno, aktivno, kadar brskam po spletu, kada pošiljam emaile, ko tule tipkam, ga pa seveda tudi pasivno, ko računalniku dam da opravi neko nalogo preko spleta in bi bilo neumno sedet 30 minut zraven računalnika, da nekaj prenese preko FTPja recimo - a zdej jst uporabljam internet, ko jem kosilo in se mi prek FTPja prenašajo podatki al ga ne uporabljam? al ga uporabljam samo če zraven sedim in gledam kolk procentov se je že prenesl?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši free antivirus

Oddelek: Pomoč in nasveti
91764 (1500) vrtec
»

Vohunjenje po PC ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6010338 (9149) St235
»

'Girls around me' letel iz AppStora, Foursquara (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
5821112 (17792) MrStein
»

Cene Interneta v EU

Oddelek: Omrežja in internet
121461 (1140) iration

kakega spola so slo-tech surferji?

Oddelek: Loža
351623 (1126) sketch

Več podobnih tem