Forum » Pomoč in nasveti » Mrezna kartica prekinja?'
Mrezna kartica prekinja?'
miki16 ::
Zio!
Moj PC ima probleme z prekinjanjem omrezne povezave in s tem poslednicno prekinja tudi internet.Kartica je ADMtek AN983.Prekine cisto nakljucno, na vsake 10 min ali pa po 1h ali 4h,.....
Kje je problem?
Lp
Moj PC ima probleme z prekinjanjem omrezne povezave in s tem poslednicno prekinja tudi internet.Kartica je ADMtek AN983.Prekine cisto nakljucno, na vsake 10 min ali pa po 1h ali 4h,.....
Kje je problem?
Lp
ThinMan ::
1. testiraj kartico s kakšno live distribucijo (izključiš programsko napako - OS)
2. Zamenjaj kartico
On board kartice znajo krepavat - meni je že na dveh različnih platah (sicer je mreža delala full time - 1 GB gor/dol). Sem zamenjal z eno čist obično (realtekov čip) in dela že dve leti brez problema.
lp,
2. Zamenjaj kartico
On board kartice znajo krepavat - meni je že na dveh različnih platah (sicer je mreža delala full time - 1 GB gor/dol). Sem zamenjal z eno čist obično (realtekov čip) in dela že dve leti brez problema.
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
ThinMan ::
Hudirja, sem vedel da nekaj manjka :)
lp,
lp,
----
Brane2 ::
Dostikrat tudi šparajo na konektorjih in so kontakti bolj levi.
Včasih pomaga, če jih malo poravsaš s kako tanko pilico (npr za nohte) in jih malo pokriviš s kako iglo ali čim podobnim, da bolje pristisnejo na konektor kabla...
Včasih pomaga, če jih malo poravsaš s kako tanko pilico (npr za nohte) in jih malo pokriviš s kako iglo ali čim podobnim, da bolje pristisnejo na konektor kabla...
On the journey of life, I chose the psycho path.
miki16 ::
Kartica je pci in deluje ze nekaj casa vredu, do sedaj, ko se je napaka s5 pojavila.Kabel je cool, ker sem testiral, zna pa biti problem pri pinih-bom pogledal.
Kako pa naj kartico testiram, pa ne wem tocno, kako si mislil(ThinMan)?
Tnx,vsem
Kako pa naj kartico testiram, pa ne wem tocno, kako si mislil(ThinMan)?
Tnx,vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se izklapljaOddelek: Pomoč in nasveti | 2731 (2261) | Duhec |
» | Monitor se mi na čase obarva v svetlo rumeno barvoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 902 (848) | Brane2 |
» | IR ControllerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1149 (1148) | Azrael |
» | DFI Lanparty Ultra D ptoblemi z zvokom in resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1169) | sirotka |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2440 (1678) | mazy |