» »

Voodoo Banshee-ka je to

Voodoo Banshee-ka je to

Dj-Prah ::

Ko brskam po internetu o Voodooju velikokrat zasledim Voodoo Banshee.Rad bi vas vprasal ce kdo ve kaj je to graficna kartica ali kaj drugega.Ce se kdo spozna na to naj mi prosim pove ker me zanima.

Lp8-)

tedybear ::

To je slabša verzija Voodoo 2 .....Itaq zgodovina.

ChiefThunder ::

jep, to je ena prastara grafična kartica. Tuki maš en rewiev, če te zanima... :D
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

:P Je pa res,starina pobje hvala za odgovor.

Lp8-)

SkyNet ::

Ga hočeš? Mam doma... počiva :)
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Dami ::

Naj počiva v miru:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Jebiveter ::

tedybear: to pa ne bos reku, da je Banshee slabsa od Voodoo 2! Bashee napici V2 na celi crti! Res je, da ima mogoce podobeno (enako?) osnovno 3D jedro ima pa tudi 2D pospesevanje 300MHz (al 250, se ne spolnem) RAMDAC 16MB RAMa (V2 le 12MB) itd.
OK, res se ne more primerjat z danasnjimi graficnimi proci je pa meni zvesto sluzila zelo dolgo (no, kake 2, 3 leta)! Aja, pa se to da povem: stare graficne gartice (starejse od 3h let) so 100x boljse sestavljene in zgrajene kot danasnje! Danes vse stremi k poceni stvarem in da prispara en malo dnarja! Jest sem Bansheeja lahko metal ob zid, ga dajal v hladilnik in na radjator ter skakal po njem v gojzerjih pa je potem se vedno lepo delal! Ce danasnjo kartico malo grse pogledas takoj odpove! Ce bi jo taknu ali prijel bi pa itak razpadla na prafaktorje!

Zato ne ti meni o Basheeju...
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

ABX ::

Jebiveter:

Ne seri gluposti bez pitanja.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Ej skynet za kolko ga prodas?:\

Dami ::

Jebiveter: a maš kako fotko sebe kak skačeš z gojzarji po banšeju? Bi jo res rad vidu. Joke:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

[Default] ::

Ma koga Voodoo Banshee je še zmirej ZAKON 8-O jast ga mam že en 4 leta pa še zmiraj mi služi uredi. Res pa je da ne igram dosti :O Sam da dela HL preko mreže :D ql. Drgač pa ima proc od grafične ene <70°C pa še zmiraj dela uredi (brez venta). Pa še SG ram ima ki je hitrejši od SD rama >:D .

tha_man ::

Banshee je (bil) zakon, sem ga še pred dvemi meseci imel. Zadeva je v špilih ki uporabljajo multiteksturiranje slabša kot Voodoo2 (ima namreč samo eno teksturno enoto V2 pa dve), v špilih ki tega ne uporabljajo pa je malo hitrejša, ker jedro deluje pri višji frekvenci (100MHz, V2 pa pri 90).

leonius ::

Banshee meni še zdaj vredu služi..igrice še laufajo..tudi tiste fejst zahtevne. Edino malo je blem ker so gonilniki malo v qrcu, vsaj za mojo, ki je Gainwardova pa ne 3D Labs. Je pa ql, ker semizdi si tisti cajt za 3D kartico še rabo zraven 2D kartico..al pa je to blo pri voodoo 1. nevem, banshee dogaja;>:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020561 (13626) Janac
»

Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575522 (4592) mtosev
»

Sodni poziv AMD-ju in nVidii (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
778081 (6062) Mr.B
»

Dual GeForce 7600GT

Oddelek: Novice / Grafične kartice
194204 (3658) piscanc
»

kupujem rableno grafično.... kere fore !

Oddelek: Kaj kupiti
171438 (1065) mrTwelveTrees

Več podobnih tem