» »

AOE 2 zvoki

AOE 2 zvoki

jeti ::

No, imam rip verzijo AOK + dodatek in tu ni zvokov enot, gradnje bajt, ipd...

a bi kera dobra duša, ki to poseduje in ima po možnosti kabel, tist direktorij SOUNDS zazipala in mi ga poslala? da si jest razpakiram in uživam ob cviljenju mojega ljudstva.

Hvala!:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

jeti ::

aja, za sudden strike velja isto. verjetn ma kdo ta špil in po možnosti še kabel? Rabim zvoke (streljanje, premiki enot, odzivi...skratka podobno kot pri AOK).

LP!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

frudi ::

ni sicer to kar hočeš, ampak če mi pošlješ 2 cd-ja ti nardim kopiji aok in aok:tc (free of charge).

pač bi rad videl več slovenskih igralcev igrat aok multiplayer :D:D
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

jeti ::

free of charge? pa tko da bo delalo? :D

ja bom poslou ane, piši na mail za detajle.
Sej, ne oblubm, da se bom tok napiflu, da ti bom kos, ampak recimo če si bom kdaj kej cajta vzel pa to...lohka mi pa tut ti daš kšne nasvete pa fore poveš pa to...

starcraft sm, lohka rečem, dobr znal, in po moje bi tut ta špil zašteku, če bi se mu mal posvetil, hehe.;)

pa mej se!

P.S.: za sudden strike isto velja še vedno, kje so zvoki?:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Matty ::

jeti... lahko ti sedaj zapakiras tisti sound direktorij... in ga posljes? :D:D

p.s.: mamo kabel, tko da np...

jeti ::

matty: ja z veseljem, ampak če ga še nimam, hehe. Ko bo frudi posnel, bom poslal te zvoke, če jih kje dobim za sudden strike pa lahko po želji tudi te.
Sicer pa imam še nekaj iger (messiah, fifa2001, MDK2, the sims, moorhuhnjagd 2, worms:armageddon...), pa že omenjena AOK in SS (oboje zaenkrat še brez zvokov).

Lohka si kej izmenjamo.:)

LP!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Matty ::

uff... Sudden strike sicer mam nekje... (sem ga dl enkrat novembra). Sam... nisem ga niti sprobal, je pa RIP tko da... itak ni zvokov...


jeti: mas update za igranje s piratsko verzijo po medmrezju? mislim na AOK-TC...

jeti ::

ne vem, men se zdi da ne...sej sm šele 2 dni nazaj si downloadal od enga frenda...sam to sm pogruntu da ni zvoka, za igranje na zone pa nimam pojma, če lahko...:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Matty ::

Ok... bos pogledal kaj je z zvoki, in ce bojo pravi poslal... Cez vikend ti lahko pol posljem update za igranje prek ZONEa.

Za ICQ stevilko pisi na moj mejl.

frudi ::

jeti, maila se v tvojem profilu ne vidi, tak da ali spremeni nastavitve al pa ga napiši tukaj. lahko pa mi kr na --> moj mail <-- pošlješ svoj naslov pa ti cd-ja pošljem kr jutri.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

jeti ::

Hvala, sem dobil!:D

Upam, da sta tudi moja dva CDja prisla na predvideno lokacijo.

Zdej pa, rabm mal nasvetov...kampanje ne grem spilat, grem kr takoj en random map game. Torej, zacet znam za silo - raziskujes, isces ovce, delas vascane in isces hrano, pa se bajte zidas....
potem grem na les, da mam ful lesa da bajte lahko zidam...pol ko mam ene 25-30 vascanov grem v feudal age, medtem postavm vojasnico, pol pa (ko lahko) se blacksmith, raziscem tist da villagerji hitrej delajo...bla bla...nabildam vojsko grem in sesujem racunalnika (spilam na hard, ampak je nekam prelahko...).
No, to je to, nekak se pridem v castle age (nekje prblizn 20 minut igre), pol se pa zgubim k ne vem kaj nej delam sploh :))

Torej, a je zacetna usmeritev pravilna? kako naprej? kaj so kaksne finte?

Aja, spilam pa z bizantinci ker majo nekak skor vse in so dost lahko za upravlat se mi zdi, pol bom pa sel se s kaksnimi bl posebnimi civilizacijami s bolj posebnimi taktikami spilat, ko se tega navadim...

No, razpis se mal ce se ti da ;)

LP!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

jeti ::

ja, pa še to: AOK ne morem zagnati? zahteva CD-ROM. ja, ja, saj vem, na CDju je crack. Dodatek sem uspešno scrackal in lepo dela, medtem ko mi AOK prebere kot audio CD ???? Samo prvič je blo uredu, da sm inštaliral (crack sem pozabil presneti), zdaj pa mi vsakič to bere kot audio CD, na katerem sta dva komada...
Hm...kaj narest? A bi pomagal če bi znova zagnal računalnik? Al je kej s CDjem samim narobe* (kar dvomim, če sem igro lepo naložil, samo ne vem, zakaj mi sedaj noče prebrati kot data cd...pri CDju z dodatkom ni težav. krneki v glavnem:))

LP!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

frudi ::

ok, veseli me, da je zadeva uspešno prispela do tebe. jaz cd-jev še nisem dobil, ker vaški poštarji očitno majo sobote fraj :D

kar se tiče problemov z aok cd-jem - na cd-ju sta 2 tracka; track 1 je data, track 2 je audio. sem probal zagnat zadevo v windowsovem cdplayerju in track 1 preskoči (hvala bogu :)), track 2 pa začne lepo normalno igrat. nisem pa sigurn, kaj te sploh zajebava - če te prav razumem, predvidevam, da ko vstaviš cd, zažene cdplayer namesto špila.
a v explorerju (oz. karkoli pač uporabljaš) vidiš datoteke na cd-ju?
morda je povezano s tem, da je ta cd multisession, ker sem moral naknadno posnet gor še crack za recorde gledat. stlači zadevo v cd-r, če ga maš - ti ziher berejo multisession cd-je normalno.

drugače pa aok cd-ja ne rabiš za druga kot za igrat aok kampanje pa kvečjemu ob gledanju starih recordov. če misliš igrat random map in multiplayer, potem ti toplo priporočam, da se osredotočiš zgolj na dodatek, ker so nekatere glede na aok nekatere razlike, ki bistveno vplivajo na igranje.

aja, s cd-jem po moje ne bi smelo biti problemov - glede na to, da si jo lahko inštaliral, pa tudi doma sem oba cd-ja sprobal.

bom dodal še en post glede samega igranja, da ne bo ta preveč razvlečen...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

frudi ::

še beseda, dve o igranju :)

praviš, da si izbral bizantince - nič presenetljivega, vsi smo dali skozi fazo, ko so se nam bizantinci zdeli najboljši :):). predvsem zaradi zelo dobrega raziskovalnega drevesa.
so pa vseeno zlo dobra izbira, ko začneš igrat, ker pač imajo na voljo skoraj vse enote in tehnologije in na začetku se je ravno s temi treba seznaniti. ko si nabereš malo izkušenj, ugotoviš, kakšne so prednosti in pomankljivosti posameznih civov in katere ustrezajo tvojemu stilu igranja. a mi bi v tem trenutku verjel, če ti rečem, da je mongolski team bonus eden najboljših?

torej, kaj sploh delati - v darku cca 20-30 kmetov, odvisno od željene strategije. če hočeš napast v feudalu, potem 20 +-, če ciljaš na castle age napad, potem 25 +-, če boš čakal do imperiala, pa 30.
ker očitno znaš priti v feudal/castle, ti prepuščam, da sam ugotoviš, kako to izvesti čim hitreje. dober vir strategij in napotkov je AOK Command Center. raje bom pojasnil, kaj nardi, ko prideš enkrat v castle.

bistveni stvari, ki jih počneš v castle agu sta - razvijaš ekonomijo in začneš napadati nasprotnika.
za uspešno ekonomijo rabiš predvsem dvoje - les in hrano. hrano rabiš za nove kmete, les rabiš za nove town centre in farme.
torej, prva prioriteta - postavit dodaten town center ali dva in iz vseh town centrov non stop delati kmete.
druga prioriteta - narditi par knightov in z njimi nadlegovati nasprotnikove kmete.
tretja prioriteta - v bližini nasprotnikove baze imeti par kmetov, ki postavijo par vojaških stavb, tvojo "forward" bazo.
od tu naprej pač probaš nakopičit dovolj armije, da vsuješ nasprotnika. dobro je, če mu lahko nad njegovimi glavnimi resourci postaviš kak grad :). glavni cilj je najprej onesposobiti ekonomijo, s povdarkom na klanju nezaščitenih kmetov in rušenju town centrov.
in kakšno armijo uporabit? idealna kombinacija bi bila knighti s podporo archerjev in par monkov, ter par ramov ali mangonelov za rušenje stavb. ampak takšna kombinacija je draga, zato kakšen člen običajno manjka ali pa ima cenejšo alternativo - light cavalry namesto knightov naprimer. lahko recimo izpustiš knighte in upaš, da boš uspel skonvertat njegove, lahko izpustiš archerje in upaš, da boš skonvertal njegove pikemane in da boš lahko zdravil svoje knighte... kot že rečeno, lepo je, če lahko svoj napad podpreš s kakšnim gradom, ki ga pokneš na sredo nasprotnikove baze.
zavedaj pa se - vsaka enota v aok ima svojo (bolj ali manj uspešno) protienoto. dragi knigti padejo ko muhe, ko naletijo na par poceni pikemanov, skirmisherji opravijo z archerji, siege mašinerija je v adijo, če nasprotnik navali s konjenico, monke najlažje ubiješ z archerji... itd itd. poanta - uporabljaj mešano armijo, ne le ene enote. vsaj v castlu, v imperialu so razmere nekoliko drugačne. takrat, če vse ostalo odpove, še vedno ostane champ flood :):)

dost bo... naj te še enkrat spomnim, da si ogledaj stran AOK Command Center, imajo namreč obsežno zbirko strategij, od nasvetov za rookije do strategij za hardcore experte, in OGROMNO zbirko posnetih iger.
pa uživaj ob igranju...


tak, zdaj bo pa res treba it spat počasi... zeeehhhh...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Steel Division: Normandy 44

Oddelek: Igre
101292 (1009) opeter
»

Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18911963 (7355) jRk0
»

Blitzkrieg

Oddelek: Igre
6804 (696) Vlady
»

Par dobrih iger...

Oddelek: Igre
252234 (1843) OldSkul
»

Najbolj priljubljena [ NEW] igra ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
574354 (3545) McWolf

Več podobnih tem