Forum » Pomoč in nasveti » hitrost ventov: speedfan na dfi lanparty ut ultra-D...se ga da usposobit???
hitrost ventov: speedfan na dfi lanparty ut ultra-D...se ga da usposobit???
Gromovnik ::
Zdravo.
Imam omenjeno plato in me zanima če se da kako usposobiti speedfan da bi deloval...
je treba izklopit kakšne funkcije v biosu? ali mi ne preostane drugega kot regulatorji obratov?
Prosim uporabniki DFI Lanparty UT Ultra-D povejte če vem deluje speedfan in kaj je treba naredit.
Hvala ter lep pozdrav
Imam omenjeno plato in me zanima če se da kako usposobiti speedfan da bi deloval...
je treba izklopit kakšne funkcije v biosu? ali mi ne preostane drugega kot regulatorji obratov?
Prosim uporabniki DFI Lanparty UT Ultra-D povejte če vem deluje speedfan in kaj je treba naredit.
Hvala ter lep pozdrav
bluefish ::
tudi pri meni ne deluje. Sicer pa imaš na CD-ju z driverji nek program (trenutno se ne spomnim imena), ki to omogoča. Enako ponuja tudi nTune.
Mirč ::
usposobis pa tako zazenes speed fan
1.klikneš configure
2.pol advance
3.pod zavihek chip izberes prvo opcijo tako je pri meni IT8712F at $290 on ISA
4.PWM 1 das na software controled
5.spodaj das kljukico remeber it
in OK.
pol pa deluje in lahko stelas vrtlajaje za proc.
za ostale ventiče narediš isto PWM 2 ,3,4,das na software controled
to je to
1.klikneš configure
2.pol advance
3.pod zavihek chip izberes prvo opcijo tako je pri meni IT8712F at $290 on ISA
4.PWM 1 das na software controled
5.spodaj das kljukico remeber it
in OK.
pol pa deluje in lahko stelas vrtlajaje za proc.
za ostale ventiče narediš isto PWM 2 ,3,4,das na software controled
to je to
Gromovnik ::
Najlepša hvala vsem, posebej tebi Mirč, sem že mislil da pri večini plat ne dela pa le nisem znal nastavit. Zdaj sem pa srečen ko ni treba regulatorjev montirat.
Hvala.
Kako pa veš kateri čip izbrati, če so različne plate? probaš naključno?
Lep pozdrav
Hvala.
Kako pa veš kateri čip izbrati, če so različne plate? probaš naključno?
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator glasen, vrti ves čas (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8082 (6793) | lolipop2 |
» | ASUS FAN Xpert 2 P8Z77-V PROOddelek: Strojna oprema | 2742 (2235) | s51as |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3013 (2517) | Pyr0Beast |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 31604 (29649) | kuglvinkl |
» | Problem z SpeedFanOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4485 (4055) | windrop |