Forum » Pomoč in nasveti » dell latitude c 600
dell latitude c 600
bukev ::
prosim za potrditev diagnoze.
med zaganjanjaem winsov se računalnik izklopi, potem gre v safe mode, kjer se ustavi pri nalaganju driverjev agp 440.sys , nato spet crkne in ponovni zagon, menim, da je odpovedala grafa - na žalost je integrirana - ali je diagnoza prava?
prenosnik je res že star - cpu 1000mhz, 512 ram, disk 40G, ampak ga je še vseeno škoda, ker je do sedaj povsem zaovoljivo deloval.
če je diagnoza prava, a se lahko montira nova grafična kartica
prosim za nasvet
Bukev
med zaganjanjaem winsov se računalnik izklopi, potem gre v safe mode, kjer se ustavi pri nalaganju driverjev agp 440.sys , nato spet crkne in ponovni zagon, menim, da je odpovedala grafa - na žalost je integrirana - ali je diagnoza prava?
prenosnik je res že star - cpu 1000mhz, 512 ram, disk 40G, ampak ga je še vseeno škoda, ker je do sedaj povsem zaovoljivo deloval.
če je diagnoza prava, a se lahko montira nova grafična kartica
prosim za nasvet
Bukev
- spremenil: bukev ()
sem že našel nekaj
http://support.microsoft.com/kb/324764/... navodilo]
na žalost se pojavlja novo vprašanje - kje dobiti skrbniško kodo?
ali bom lahko rešil problem z ponovnim formatiranjem?
bukev
http://support.microsoft.com/kb/324764/... navodilo]
na žalost se pojavlja novo vprašanje - kje dobiti skrbniško kodo?
ali bom lahko rešil problem z ponovnim formatiranjem?
bukev
ant ::
čao
mislim, da ni kriva grafična, ponovni format ali pa še bolje popravek xp bi pa moral delovati.
LP
mislim, da ni kriva grafična, ponovni format ali pa še bolje popravek xp bi pa moral delovati.
LP
imaš prav, sem že naredil nov format, na žalost popravek xp ni bil mogoč. problem sem imel z reševanjem podatkov. na srečo imam en zunanji 2,5 disk, v katerega sem montiral disk iz prenosnika in uporabil scavengerja, da sem rešil nekaj slik in diplomsko.
ampak kriv je windows update!!! , ki sem ga naredil en dan prej.
bukev
ampak kriv je windows update!!! , ki sem ga naredil en dan prej.
bukev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bukev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PutikaOddelek: Loža | 13438 (9135) | m0LN4r |
» | Prihaja strojno podprta kolektivna človeška inteligencaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8245 (5872) | Jst |
» | NLB oprala 1 miljardo dolarjev med leti 2009-2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 23455 (16657) | torentino |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4054 (2958) | McMallar |
» | Harman Kardon Audio cdOddelek: Zvok in slika | 1549 (1175) | nokia6310 |