Forum » Pomoč in nasveti » problem z dualcore
problem z dualcore
marjan_h ::
Pozdravljeni.
Imam problem z dualcore procesorjem vsej mislim da je procesor kriv , večkrat mi zašteka v igrah kot so igre : Battlefield 1942 , call of duty 2 , pri nekaterih igrah se mi prehitro premikajo charachterji kot so gta sa , rome total war , need for speed...Sem že slišal za cod2 da se da dobit patch, sam to mi nč ne pomaga pri ostalih igrah.. obstaja kakšen patch za windows?...nej nastavim procesor da dela na en core?...nej zamenjam procesor?...ali je mogoče kej drugega?... razpište se.. pričakujem veliko odgovorov :)
Imam problem z dualcore procesorjem vsej mislim da je procesor kriv , večkrat mi zašteka v igrah kot so igre : Battlefield 1942 , call of duty 2 , pri nekaterih igrah se mi prehitro premikajo charachterji kot so gta sa , rome total war , need for speed...Sem že slišal za cod2 da se da dobit patch, sam to mi nč ne pomaga pri ostalih igrah.. obstaja kakšen patch za windows?...nej nastavim procesor da dela na en core?...nej zamenjam procesor?...ali je mogoče kej drugega?... razpište se.. pričakujem veliko odgovorov :)
- spremenil: marjan_h ()
Updejt:
Ugotovu da je res dvojedrni procesor kriv. Nastavu da dela na en core in zdej sm testiru v bf1942 1 uro in mi še ni zaštekal..prej mi je po 5 minutah zaštekal -_-. Ubistvu še težava ni rešena ker morm vedno pred začetkom igre nastavit to. In to je nekako moteče. Še kakšn predlog?
Ugotovu da je res dvojedrni procesor kriv. Nastavu da dela na en core in zdej sm testiru v bf1942 1 uro in mi še ni zaštekal..prej mi je po 5 minutah zaštekal -_-. Ubistvu še težava ni rešena ker morm vedno pred začetkom igre nastavit to. In to je nekako moteče. Še kakšn predlog?
procesor je dobro hlajen , temperatura ne preseže 50°C , pa procesor je amd 64 X2 4200+ če ma kdo podobne težave...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3656 (3082) | DT232 |
» | Kritični popravki Intelovih procesorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7246 (4820) | Vlady |
» | AMD najavil Fusion: CPU+GPUOddelek: Novice / Procesorji | 4244 (2958) | strictom |
» | R9800pro - kaksne nastavitve v igrah?Oddelek: Igre | 1343 (1100) | ginekolog |
» | ATHLON 64 X2 4800+ ali INTEL Pentium 4 670 3.8 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4490 (3668) | mtosev |