Forum » Loža » Kako prikazati zemljiško parcelo
Kako prikazati zemljiško parcelo
zmaki ::
Ne vem v kateri temi bi vprašal, pa prosim moderatorja, če je tema narobe, da jo prestavi v pravilno temo.
Torej, prosim za pomoč. Vem katastrsko občino in številko, ter podštevilko zemljiške parcele. Kako naj na neki karti Ministrstva za okolje in prostor prikažem lego in obliko parcele, ter da se vidijo tudi bližnji objekti (zgradbe, ceste, itn) ?
Prosim za link in navodilo za prikaz. Hvala vnaprej.
.
Torej, prosim za pomoč. Vem katastrsko občino in številko, ter podštevilko zemljiške parcele. Kako naj na neki karti Ministrstva za okolje in prostor prikažem lego in obliko parcele, ter da se vidijo tudi bližnji objekti (zgradbe, ceste, itn) ?
Prosim za link in navodilo za prikaz. Hvala vnaprej.
.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Hvala za hiter odgovor, ampak na nevedeni povezavi je možen samo pregled stavb.
Na moji parceli pa ni stavbe, ter mi iskalnik napiše "Na izbrani parceli ne stoji nobena stavba". Še vedno torej ne morem videti lego in obliko parcele.
Prosim pomagaj.
Na moji parceli pa ni stavbe, ter mi iskalnik napiše "Na izbrani parceli ne stoji nobena stavba". Še vedno torej ne morem videti lego in obliko parcele.
Prosim pomagaj.
@ MadMicka
Ni v MOL
@ JohanP
Pridem v GERK.
Katere nastavitve naprej ?
Katero aktivno plast izbrati ?
Katero plast vključiti (Tekst ? ali ne?) da lahko vpišem katastrsko občino in številko parcele da mi prikeže lego in obliko parcele ?
Hvala za pomoč
Ni v MOL
@ JohanP
Pridem v GERK.
Katere nastavitve naprej ?
Katero aktivno plast izbrati ?
Katero plast vključiti (Tekst ? ali ne?) da lahko vpišem katastrsko občino in številko parcele da mi prikeže lego in obliko parcele ?
Hvala za pomoč
krneki ::
Tam kjer ti piše kataster pa tretja kolona (ikona z vprašajem pa tabelo). Klikn gor pa vpiši podatke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup garaže, ki je v ZKOddelek: Loža | 2808 (2079) | #000000 |
» | Poglejmo koliko je vredna taščina ali sosedova hiša! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 35855 (27326) | LordTado |
» | Izračun komunalnih prispevkov in cena gradbenega dovoljenja ?Oddelek: Loža | 33867 (3062) | tony1 |
» | Varovanje osebnih podatkov in Popis nepremicnin 2006/2007Oddelek: Problemi človeštva | 2741 (2362) | DoberMan |
» | Slovenija iz ptičje perspektive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16857 (12232) | frke |