Forum » Operacijski sistemi » apt-get ne bo delal
apt-get ne bo delal
WildChild ::
Imam server: Linux router.router.lan 2.6.9-10.cc #1 Sun Mar 6 11:02:57 EST 2005 i686 i686 i386 GNU/Linux
Ko sem se spravil inštalirati irssi je blo sporočilce da nucam knjnižnico glib. Na srečo apt vsebuje to knjižnico. Ko pa sem jo probal inštalerati: apt-get intall glib, se je pojavilio sporočilce: "Host key not found." Kaj to pomeni in kako naj inštaleram ta paketek?
Ko sem se spravil inštalirati irssi je blo sporočilce da nucam knjnižnico glib. Na srečo apt vsebuje to knjižnico. Ko pa sem jo probal inštalerati: apt-get intall glib, se je pojavilio sporočilce: "Host key not found." Kaj to pomeni in kako naj inštaleram ta paketek?
in da mood
R33D3M33R ::
Jaz bi rekel, da na package serverju ni našlo gpg ključa ali kaj takega. Dodaj druge serverje v /etc/apt/sources.list
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wikileaks saga: Anonymous vs. HBGary FederalOddelek: Novice / NWO | 10362 (6243) | hruske |
» | Izšel Linux 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27432 (24665) | MrStein |
» | Intervju z Joanno Rutkowsko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8847 (7028) | c3p0 |
» | Igre za linuxOddelek: Igre | 1819 (1400) | NoUse4AName |
» | Gentoo Linux & nov KDE problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1194) | Tarzan |