Forum » Pomoč in nasveti » winXP problem..
winXP problem..
rc-car ::
Imam XP in sem si instaliral ZoneAlarm (ki sem ga sedaj ze uninstaliral) in od takrat se mi vedno, ko prizgem rac. in se winsi naloudajo nekaj zjebe.. Najprej MBM rece, da se ni nalozil neki guineo in potem prakticno noben program ne dela..
Ce se potem log-offam in spet prijavim pa stvar dela..
Kako se da to popravit?
Fora je v tem, da se mi je to enkrat ze obcasno dogajalo in potem so winsi cist steknili in sem moral formatirat... ;(
Ce se potem log-offam in spet prijavim pa stvar dela..
Kako se da to popravit?
Fora je v tem, da se mi je to enkrat ze obcasno dogajalo in potem so winsi cist steknili in sem moral formatirat... ;(
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
SLO-Security ::
Kako pa si ga odstranil-uninstal ali ročno brisanje-delet?
Drugač pa probaj System restor ali pa programček še 1x nalož in ga odstran. V tistem času ničesar ne delaj. Pod deinštalacijo izbberi ročno, in v vsaki opciji kliken na izberi vse!
Drugač pa probaj System restor ali pa programček še 1x nalož in ga odstran. V tistem času ničesar ne delaj. Pod deinštalacijo izbberi ročno, in v vsaki opciji kliken na izberi vse!
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
rc-car ::
Seveda sem ga unistaliral in ne samo zbrisal.. Problem se je pojavil kmalu po instalaciji...
Problem pa ni samo v giveio-tu za MBM, ampak tudi, da noben drug program skor ne dela..
Problem pa ni samo v giveio-tu za MBM, ampak tudi, da noben drug program skor ne dela..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
SLO-Security ::
Poglej kaj se ti zaganja na zacetku, vsekakor pa zaženi scan disk,...v XPjih izredno velikokrat odžene težave >:D .
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JTAG in WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 1002 (912) | freaky_h2o |
» | Program za preverjanje temperature procesorjaOddelek: Navijanje | 2219 (1894) | Overlord |
» | program za ugasanje w2kOddelek: Programska oprema | 1080 (941) | andrej |
» | MOj Celeron 366Oddelek: Navijanje | 894 (752) | Cako |
» | Novi Abit biosi izkušnje? Moje so zelo slabe:-(Oddelek: Navijanje | 1970 (1499) | Malecky |