» »

winXP problem..

winXP problem..

rc-car ::

Imam XP in sem si instaliral ZoneAlarm (ki sem ga sedaj ze uninstaliral) in od takrat se mi vedno, ko prizgem rac. in se winsi naloudajo nekaj zjebe.. Najprej MBM rece, da se ni nalozil neki guineo in potem prakticno noben program ne dela..
Ce se potem log-offam in spet prijavim pa stvar dela..
Kako se da to popravit?

Fora je v tem, da se mi je to enkrat ze obcasno dogajalo in potem so winsi cist steknili in sem moral formatirat... ;(
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

SLO-Security ::

Kako pa si ga odstranil-uninstal ali ročno brisanje-delet?
Drugač pa probaj System restor ali pa programček še 1x nalož in ga odstran. V tistem času ničesar ne delaj. Pod deinštalacijo izbberi ročno, in v vsaki opciji kliken na izberi vse!
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !

tec ::

za giveio pri MBM imas v helpu pod FAQ > FAQ - WIN200/NT/XP napisano kako se da resit

rc-car ::

Seveda sem ga unistaliral in ne samo zbrisal.. Problem se je pojavil kmalu po instalaciji...

Problem pa ni samo v giveio-tu za MBM, ampak tudi, da noben drug program skor ne dela..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

SLO-Security ::

Poglej kaj se ti zaganja na zacetku, vsekakor pa zaženi scan disk,...v XPjih izredno velikokrat odžene težave >:D .
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

JTAG in WRT54G

Oddelek: Omrežja in internet
91002 (912) freaky_h2o
»

Program za preverjanje temperature procesorja

Oddelek: Navijanje
172219 (1894) Overlord
»