Forum » Navijanje » Navijanje ATI radeon x800GT
Navijanje ATI radeon x800GT
danilo13 ::
Ko navijem mojo radeonko x800gt se mi po ponovnem zagonu računalnika vse vrednosti vrnejo na default. Tudi če navijem za 5mhz.
Plata DFI Lanparty nf4 ultra-d.
Plata DFI Lanparty nf4 ultra-d.
rdecaluc ::
če uporabljaš ati tool, potem morš shranit profil in pa naštimat da ga uporabi ob zagonu. Drugače pa tota kartica je v mojem primeru stabilna na 540/540 iz default 475/490. Če imaš dobro hlajenje mi je uspelo pa tudi 560/590 ^^.
Est modus in rebus. ,typos
Ja v ati toolu sem navijal. Imam hlajenje zalman baker ( lih spucan :) ).
uporabil sem tudi radlinker. Tam sem obkljukal enable overclock. Navil gpu za 5mhz. Restartal računalnik in mi spet vrglo vse vrednosti na default, kljukice pri enable overclock pa ni bilo.
A ni tako, če profil loada ob zagonu, da potem v bistvu grafo v trenutku navije na npr. 540/540 ? Kolko sem bral moraš grafo navijat počasi po 5mhz. Najprej gpu, nato ram.
Ok zdaj sem jo navil na 540/540 in nastavil v ati toolu da mi loada ta profil ob zagonu.
uporabil sem tudi radlinker. Tam sem obkljukal enable overclock. Navil gpu za 5mhz. Restartal računalnik in mi spet vrglo vse vrednosti na default, kljukice pri enable overclock pa ni bilo.
A ni tako, če profil loada ob zagonu, da potem v bistvu grafo v trenutku navije na npr. 540/540 ? Kolko sem bral moraš grafo navijat počasi po 5mhz. Najprej gpu, nato ram.
Ok zdaj sem jo navil na 540/540 in nastavil v ati toolu da mi loada ta profil ob zagonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danilo13 ()
rdecaluc ::
lol ni lih kako varno da takoj naviješ na toliko. Meni je to uspelo pocaki po 1 pa po en mhz ( ne lih dobesedno ) , skratka kartice se razlikujejo in imajo različne zmogljivosti. Aja testiraj jo če je stabilna
Est modus in rebus. ,typos
Kako jo testiram za stabilnost?
Sem probal s prstom na grafično če se pregreva, pa sploh ni vroča. A to pomeni da deluje ok?
Sem probal s prstom na grafično če se pregreva, pa sploh ni vroča. A to pomeni da deluje ok?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7073 (4004) | PINki |
» | kako naviti ati radeon 9600pro 256mbOddelek: Navijanje | 1877 (1517) | jackorsen88 |
» | New/old ATI user! Need some help :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6035 (4050) | Good Guy |
» | X800GTO~2 prihaja... (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Navijanje | 41893 (19878) | Dragon14 |
» | Navijanje X850XTOddelek: Navijanje | 1661 (1054) | jest10 |