Forum » Hlajenje in modifikacije » Teza C2D box hladilnika
Teza C2D box hladilnika
AlienRex ::
Kot vidim so sedaj CPU hladilnik med 0.5 do1kg, pa me zanima koliksna je teza box C2D hladilnika. A so razlicni box hladilnik za E4400, E6420 in E6600?
Me malo skrbi kako taka teza dene za CPU, osnovno plosco in premikanje PCja (kar se tice lomljivosti in podobno).
Me malo skrbi kako taka teza dene za CPU, osnovno plosco in premikanje PCja (kar se tice lomljivosti in podobno).
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
AlienRex ::
Priporocljiva teza (max) hladilnika s strani Intla je 450g.
Mene zanima koliko tehta box hladilnik (se razlikujejo od modela do modela) in kako je z montazo tistih tezjih (Infinity in podobnih monstrumov) s stalisca lomljivosti, upogljvosti plosce....
Edit: sem ze nasel podatke o box hladilniku Tukaj
Mene zanima koliko tehta box hladilnik (se razlikujejo od modela do modela) in kako je z montazo tistih tezjih (Infinity in podobnih monstrumov) s stalisca lomljivosti, upogljvosti plosce....
Edit: sem ze nasel podatke o box hladilniku Tukaj
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AlienRex ()
pinx ::
Imam gor Infinitya in ne povzroča nobenih nevšečnosti.
Če te je strah, da bi se plata zvila, pa raje nabavi backplate, kaj takšnega, kot je na eDDijevi spletni trgovini.
Če te je strah, da bi se plata zvila, pa raje nabavi backplate, kaj takšnega, kot je na eDDijevi spletni trgovini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pinx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov cpu coolerOddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (1426) | KTr1sk |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za s939/754? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24674 (20571) | svetetko |
» | Intel prenavlja BOX hladilnikOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 4281 (3121) | LordPero |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7485 (3890) | kuglvinkl |
» | Navijanje AMD Athlona 64 3800+ in ASUS M2N-EOddelek: Navijanje | 1931 (1597) | Andrej_ID |