Forum » Zvok in slika » Drivers za logitech 5500
Drivers za logitech 5500
Onlyx ::
OJ!
Dobil sem nov računalnik, toda nekam sem založil cd, ki sem ga dobil ob nakupu 5.1. sistema Logitech Z5500 na katerem so bili tudi driverji. Sedanji mi bere samo 6CH nastavitev pri zvocnikih, rad pa bi, da bi lahko uporabljal tudi druge moznosti. Kje bi lahko dobil driverje za zvocnike? Kaj naj naredim??
P.S. na logitechovi strani sem nekaj brskal pa nisem nicesar našel.
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
Dobil sem nov računalnik, toda nekam sem založil cd, ki sem ga dobil ob nakupu 5.1. sistema Logitech Z5500 na katerem so bili tudi driverji. Sedanji mi bere samo 6CH nastavitev pri zvocnikih, rad pa bi, da bi lahko uporabljal tudi druge moznosti. Kje bi lahko dobil driverje za zvocnike? Kaj naj naredim??
P.S. na logitechovi strani sem nekaj brskal pa nisem nicesar našel.
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
EvilDare ::
Zraven zvočnikov nisi dobil nobenih gonilnikov. Gonilniki so od zvočne kartice. Če imač Creative zvočno kartico si lahko downloadaš gonilnike na njihovi internetni strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1192) | Han |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12525 (8384) | Janac |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3478 (3008) | connel |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16671 (10610) | FlamE#7 |