» »

Inštrukcije

Inštrukcije

iNooby ::

Lep pozdrav!

Letos imam popravni izpit iz predmeta APJ(algoritmi & programski jeziki) in sicer sem 2. letnik, pa bi vas vprašal če mogoče kdo od vas ve za kakšne inštrukcije(okolica Maribora)odgovori bi bili zaželjeni čim prej!

Hvala
Haters gonna hate...

Tody ::

iNooby ::

okolica maribora mogoče?:\
Haters gonna hate...

kriko1 ::

Verjetno si na računalniški šoli - ne vem za kaj ta predmet ti ne gre.
Najbolje da dobiš zapiske ter se sam začneš postopoma učit - pa ne se učit na pamet, zadeve so logične. Lahko narediš komot brez inštrukcij, samo malo volje.

koyotee ::

a to mas se pascal al tut ze c++?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

iNooby ::

že od začetka c++, ok nekaj sem že našel prek enga kolega..upam da majo kaj prosto
Haters gonna hate...

Bramac ^^ ::

HM... praksa, praksa & praksa. zadni vadit, probaj razumet zakaj stvari tako delujejo, najboljše pa da začneš kr od začetka da ti bo potem tudi težja snov razumljiva. če pa česa ne razumeš, si pa na pravem forumu ;)

Hardstyle ::

Verjetno si serš in te uči nekrep... naj ti tak povem... jaz imam že drugo leto zapored pri njem popravnega in profesor je zakon kljub temu! Snov predava tako, da vsak spravi na pozitivno (2) ... jaz sem pač tak, da sem veliko (dosti dosti) prešprical in mi je sedaj žal, ker bi naredil letnik z lahkoto... In zato sploh ne krivim profesorja ampak sebe in tako je tudi prav. Malo kdaj je kriv profesor!

Snov predavanja v drugem letniku (prvič apj) so same zanke in stavki... to se da naučit... zaplete se pri objektnem (kar je podobno strukturam) in seveda funkcijam, kjer moraš že kr precej logično študirat (meni to ne gre nvm kak dobro)... lani sem se učil za popravca 5 dni pred izpitom po eno uro na dan! Takrat sem izklopil msn,mobitel,tv ipd. ki bi me zmotile... in verjameš ali ne... naredil sem z lahkoto!!! Eno uro na dan... kaj pa je to???

iNooby ::

Ne, uči me potiskova, pr njej pa ne morš rečt da zna razlagat ker sama nima pojma(vsaj pomoje ne).Samo če nas je od 30 skoraj polovico na popravnem pol nevem kaj je narobe..Nekrep pa je itak faca(dobro hčero ma):D
Haters gonna hate...

koyotee ::

Js pa sm biu na vegovi, sšer -lj, in sem mel v 4. letniku predmetni izpit iz predmeta APJ(c++ in OS) in sem brez znanja imel zaključeno 3. Tolk o prfoksih
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matematika (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6410172 (3046) mirator
»

Ali je maturo potrebno opraviti

Oddelek: Šola
337691 (6549) Phantomeye
»

[NALOGA][C++]stavek SWITCH - APJ

Oddelek: Programiranje
72587 (2535) Hardstyle
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
779437 (8017) ERGY
»

Jaz in šolanje

Oddelek: Šola
454848 (4035) root987

Več podobnih tem