Forum » Omrežja in internet » Nov modem od amisa in moj router
Nov modem od amisa in moj router
alesek86 ::
Zdravo!
js sm zdej dobu novga ponudnika internetnih storitev, amis. in sem dobu njihov modem, ki baje dela kot router (ne brezžični). zdej je pa problem v tem, da js že mam wireless router. ko priklopim router na amisov modem, net ne dela (sm klicu na amis, pa so mi rekl, da je treba neki nastaviti modem, da lahko potem moj router dela). zdej me pa zanima, če kdo ve, kaj je treba nastaviti? Imam pa linksys router.
hvala za pomoč
Lp, aleš
js sm zdej dobu novga ponudnika internetnih storitev, amis. in sem dobu njihov modem, ki baje dela kot router (ne brezžični). zdej je pa problem v tem, da js že mam wireless router. ko priklopim router na amisov modem, net ne dela (sm klicu na amis, pa so mi rekl, da je treba neki nastaviti modem, da lahko potem moj router dela). zdej me pa zanima, če kdo ve, kaj je treba nastaviti? Imam pa linksys router.
hvala za pomoč
Lp, aleš
amigo_no1 ::
Speedtouch 7xx je modem+router...
Pokliči na helpdesk da ti ga dajo v bridge mode (priključen naj bo samo Speedtouch ) .
Nato priključiš:
modem -> router (wan port) -> računalnik
in na routerju izbereš pppoe ...
[naj moderator prestavi v amis tema:]
A1 xDSL
Pokliči na helpdesk da ti ga dajo v bridge mode (priključen naj bo samo Speedtouch ) .
Nato priključiš:
modem -> router (wan port) -> računalnik
in na routerju izbereš pppoe ...
[naj moderator prestavi v amis tema:]
A1 xDSL
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
jespren ::
Kot si dobil odgovor:
Če ti Speedtouch deluje kot gateway pokliči 0802010 pritisni "3" in povej,
da hočeš svojo napravo zgolj kot bridge (modem).
Bodo ti uredili v sekundi.
Če si imel že dosedaj samo modem pri drugem ponudniku veš kako naprej.
Potem pa Linksys-a na WAN itd.....
LP
Če ti Speedtouch deluje kot gateway pokliči 0802010 pritisni "3" in povej,
da hočeš svojo napravo zgolj kot bridge (modem).
Bodo ti uredili v sekundi.
Če si imel že dosedaj samo modem pri drugem ponudniku veš kako naprej.
Potem pa Linksys-a na WAN itd.....
LP
Kam sem že dal.....
a to ti takoj naredijo? js sm klicu na amis, pa mi je neka ženska rekla, da bo pršu tehnik da bo to zrihtal. Kak je pa to možno? a je sigurno, da ti takoj preklopijo na modem?
Lp, aleš
Lp, aleš
Ted ::
Ne vem kako je če si na Telekomovi centrali, pol so verjetno komplikacije z nadgradnjami na daljavo če prav vem.
Mah...
sem včeri zvečer klicu, pa mi je en gospod reku, da mi bojo poslal drug modem...tko da zdej čakam
Lp, aleš
Lp, aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162039 (13906) | kixs |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9289 (5399) | Bakunin |
» | Amisov modem se sesuva 2x dnevno.Oddelek: Omrežja in internet | 2486 (2041) | Bakunin |
» | problem s povezavo routerja na amisov modemOddelek: Omrežja in internet | 1991 (1856) | IvoJan |
» | T-2 ali AmisOddelek: Omrežja in internet | 4274 (2793) | alienalien |