Forum » Strojna oprema » P5K realtek ne dela ali jaz ne znam?
P5K realtek ne dela ali jaz ne znam?
jr. ::
Torej, imam P5K P35 MB, E6600, 2GB dual channel + 8600GT. Operacijski sistem so Vista 32-bit.
Ob predvajanju glasbe v WMPju mi zvok vsake toliko čase 'zatrokira'... to samo po sebi ne bi bilo čudno, če ne bi obenem počasneje delal cel sistem. miška se začne počasneje premikat, procesi ratajo full slow. Zanima me, če sm jest kej zafrknu z driverji ali pa mogoče to, da sem inštaliral prek XPjev k jih ni dobro zbrisal (XPji niso mel nobenih driverjev inštaliranih) ali je to kakšna strojna napaka.
So mogoče že kakšni popravki al pa kej?
Katere driverje se inštalira sedaj? Nek Intel chipset update, LAN, sound, pa RAID... rabim tale RAID glede na to da imam disk in DVD-ROM na IDE?
Hvala za odgovore.
Ob predvajanju glasbe v WMPju mi zvok vsake toliko čase 'zatrokira'... to samo po sebi ne bi bilo čudno, če ne bi obenem počasneje delal cel sistem. miška se začne počasneje premikat, procesi ratajo full slow. Zanima me, če sm jest kej zafrknu z driverji ali pa mogoče to, da sem inštaliral prek XPjev k jih ni dobro zbrisal (XPji niso mel nobenih driverjev inštaliranih) ali je to kakšna strojna napaka.
So mogoče že kakšni popravki al pa kej?
Katere driverje se inštalira sedaj? Nek Intel chipset update, LAN, sound, pa RAID... rabim tale RAID glede na to da imam disk in DVD-ROM na IDE?
Hvala za odgovore.
Pirpank ::
Oj mam enako konfiguracijo kot ti, samo da imam disk sata, pa me zanima nekaj glede biosa.
Ko gres v bios in pri nastavitvah za sata diske pogledas lastnosti za sata3,
a ti pise na vrhu sata3 ali sata4. Ker ne vem a je to bug v biosu al je to bug na moji plosci.
Glede drajverjev pa sem jst startal installAll drivers na cd-ju od MB in ga pustil da je naredil svoje, in nimam problemov.
Imam pa vista32 Clean install.
Lp
Ko gres v bios in pri nastavitvah za sata diske pogledas lastnosti za sata3,
a ti pise na vrhu sata3 ali sata4. Ker ne vem a je to bug v biosu al je to bug na moji plosci.
Glede drajverjev pa sem jst startal installAll drivers na cd-ju od MB in ga pustil da je naredil svoje, in nimam problemov.
Imam pa vista32 Clean install.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD in AHCI modeOddelek: Strojna oprema | 6208 (4199) | AC_DC |
» | Ali je pol HDD-ja umrlo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5413 (4509) | opeter |
» | Pocasen SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 4150 (3012) | AgiZ |
» | sata/ide nepravilno razumevanje pojma!Oddelek: Strojna oprema | 3373 (3046) | Icematxyz |
» | sata disk in dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1808 (1755) | Kunte |