Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica na laptopu je zmešana
Tipkovnica na laptopu je zmešana
popcorn ::
Imam evo vprašanje, in sicer odkar sem kupil tipkovnico in jo preko usb priklopil na moj laptop (noname), imam težavo s tipkovnico na laptopu.
In sicer neglede na to ali je druga tipkovnica priklopljena prek usb na laptop ali ne mi tiopkovnica na laptopu dela težave, npr mi nekatere tiopke prikazujejo druge simbole kot bi morale naprimer tipka p je naprimer *, če pa tiščim tipko function "fn" potem pa je p p.
Nerodna zadeva in nikakor je ne morem odpraviti, razen če konstantno tiščim tipko function,
sem poizkusil vse živo od uninstal driverjev odklopil, disejblal, pa nikakor ne rata, samo še na novo nisem naložil winsow..
Prosim za pomoč, če ima kdo kakršnokoli idejo?
In sicer neglede na to ali je druga tipkovnica priklopljena prek usb na laptop ali ne mi tiopkovnica na laptopu dela težave, npr mi nekatere tiopke prikazujejo druge simbole kot bi morale naprimer tipka p je naprimer *, če pa tiščim tipko function "fn" potem pa je p p.
Nerodna zadeva in nikakor je ne morem odpraviti, razen če konstantno tiščim tipko function,
sem poizkusil vse živo od uninstal driverjev odklopil, disejblal, pa nikakor ne rata, samo še na novo nisem naložil winsow..
Prosim za pomoč, če ima kdo kakršnokoli idejo?
AMD 955BE, Asus M4A78T-E, ATI 4890
- polepsal: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus N550 problem s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1042) | perci |
» | @ ne dela.... halp?Oddelek: Strojna oprema | 8650 (7518) | tiran1 |
» | Enaka tipkovnica za laptop in desktopOddelek: Kaj kupiti | 2689 (2297) | mojca |
» | imac g4 ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1805) | pino |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4346 (3182) | AtaStrumf |