Forum » Pomoč in nasveti » (prenosnik) težava z resolucijo
(prenosnik) težava z resolucijo
Andrej_86 ::
Torej imam težavo na skoraj novem prenosniku. (imam ga cca 10dni) in na začetku je vse delovalo ok, sedaj pa se mi ob zagonu oz. ko pride v windowse (xp) resolucija avtomatsko nastavi na 640x480 in 4bit. Če grem v properties in hočem ročno prestaviti na 1280x800 in 32bit in dam apply se ne naredi nič, le drsnik skoči nazaj na 640x480. Če računalnik resetiram oz ugasnem v kakem poskusu lepo pride v windowse in je lepa resolucija. Meni ni nič jasno in nimam pojma kaj bi naredil, samo mi je malo bedno ob vsakem zagonu 1x,2 x ali celo 3x resetirati računalnik.
Še ena težavica pa se pojavi vsake toliko časa, če želim predvajati muziko, javi nek error (Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device configuration. Error code: 80070057). je pa stvar taka da ko bom resetiral bo vse delovalo ok. Mogoče kaka možnost da so se kej driverji sesuli ali kaj podobnega?
Hvala za pomoč in nasvete že v naprej in upam da je komu to znano.
Lp Andrej
Še ena težavica pa se pojavi vsake toliko časa, če želim predvajati muziko, javi nek error (Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device configuration. Error code: 80070057). je pa stvar taka da ko bom resetiral bo vse delovalo ok. Mogoče kaka možnost da so se kej driverji sesuli ali kaj podobnega?
Hvala za pomoč in nasvete že v naprej in upam da je komu to znano.
Lp Andrej
zcetrt ::
Mislim, da se celo pred objavo vprašanja na forumu, ponovno namesti vse gonilnike in računalnik pregleda z antivirusnim programom, morda tudi anti spyware programom.
Če po opravljenih omenjenih posegih težava ostaja, pa problem postane relevanten.
Če po opravljenih omenjenih posegih težava ostaja, pa problem postane relevanten.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Not enough resources pri 4 GB? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5127 (4146) | k4vz0024 |
» | Instaliral W2KSP4 Rollup1...... in ostal brez monitorjaOddelek: Operacijski sistemi | 1120 (1067) | pirat |
» | Zakaj mi ob zagonu win spremeni resolucijo?Oddelek: Strojna oprema | 807 (771) | ginekolog |
» | a bo treba grafo zamenat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (954) | Scorpia |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1181) | ali3n |