Forum » Operacijski sistemi » Instaliral W2KSP4 Rollup1...... in ostal brez monitorja
Instaliral W2KSP4 Rollup1...... in ostal brez monitorja
pirat ::
oj,
danes zjutraj sem na W2K mašini s SP 4 instaliral Rollup1 (dolpotegnjen z uradne MS strani). Namestitev se konča brez težav, računalnik se reboota in....... črno.....
monitor deluje, dokler je resolucija 640X480 (torej med zagonom), ko bi se moralo pojaviti 'press Ctrl-alt-del....' pa je le še črno.... Zaženem še enkrat, tokrat v VGA načinu, vse deluje brez problemov.... nastavim resolucijo na 640X480, ponoven zagon, spet nič...
monitor je LCD ADI microscan, gonilniki zadnji z ADI uradne strani, frekvenca osveževanja je nastavljena pravilno....
kaj zdaj, naj se ga grem napit, al kaj (konec koncev je sobota zvečer)?
danes zjutraj sem na W2K mašini s SP 4 instaliral Rollup1 (dolpotegnjen z uradne MS strani). Namestitev se konča brez težav, računalnik se reboota in....... črno.....
monitor deluje, dokler je resolucija 640X480 (torej med zagonom), ko bi se moralo pojaviti 'press Ctrl-alt-del....' pa je le še črno.... Zaženem še enkrat, tokrat v VGA načinu, vse deluje brez problemov.... nastavim resolucijo na 640X480, ponoven zagon, spet nič...
monitor je LCD ADI microscan, gonilniki zadnji z ADI uradne strani, frekvenca osveževanja je nastavljena pravilno....
kaj zdaj, naj se ga grem napit, al kaj (konec koncev je sobota zvečer)?
nejc_ ::
pojdi se ga napit ;)
v device managerju odstrani graficno kartico in ponovno pozeni racunalnik...
v device managerju odstrani graficno kartico in ponovno pozeni racunalnik...
pirat ::
grafično?
probal sem že odstanit monitor, pa ponovno inštalirat, pa ni blo nč boljše...
Ok, hvala, bom poskusil še z grafično ... ampak jutri. za danes bom upošteval tvoj prvi nasvet!
lp,
probal sem že odstanit monitor, pa ponovno inštalirat, pa ni blo nč boljše...
Ok, hvala, bom poskusil še z grafično ... ampak jutri. za danes bom upošteval tvoj prvi nasvet!
lp,
nejc_ ::
sej ti pravim - zdruzi prijetno s koristnim - odpri si pir in klikni na uninstall pri graficni kartici... ne cakaj do jutri, da si ne premislis :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (K)Ubuntu in driverji za grafično 8600gtOddelek: Operacijski sistemi | 1649 (1545) | c0ck4m0u53 |
» | Pomoč pri resoluciji v linux-uOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1109) | G-man |
» | Suse 9.0 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1197 (1035) | Nerdor |
» | Gentoo Linux in LCD monitor - pomočOddelek: Operacijski sistemi | 879 (808) | Tarzan |
» | Radeon 9000pro & SuSE 9.0, a komu dela?Oddelek: Operacijski sistemi | 1274 (1187) | ajagodnik |