» »

Problem z HP Pavilion ZD8135ea!!! POMOČ!!!

Problem z HP Pavilion ZD8135ea!!! POMOČ!!!

BrokenSouŁ ::

Imam ta prenosnik, in pred nekaj meci se mi je pojavila na zaslonu ena vertikalna črta, sem nesel na servis in so rekli da zalon ni kriv, samo ker ne popravlajo Pavilionov v slo, mi niso nič mogli druga naret!

Zdaj po nekaj časa so se mi še pojavile 4 črte, in seicer najbolj levo je modra, malo bol od roba je rumena, potem pa sledijo 3 vijolične.... na beli barvi se črte nobene ne vidijo, samo pri drugih barvah,... ali je to možno da je kriv flat kabel oz, kaj glede tega, in koliko bi lahko to prišlo popravilo!

Na forumih sem bral da so to zamenjevali zaslone, ampak na zaslonu tak dobiš novi flat kabel zraven, in dvomim da je zaslon kriv!! zato bi rad zamenjal samo flata pomoje, (manjši strošek je v vsakem primeru!) je imel že kdo kake take ali podobne probleme s temi leptopi????

lp

TRIROG ::

koliko je pa star ta prenosnik? garancija?

BrokenSouŁ ::

okoli 2 leti, žal več ni garancije!!!

vete mogoče kk pomagaat??

lp

Mih@@ ::

Kaj pa če ga neseš v trgovino, kjer si ga kupil? Glede na to, da na sivo uvaža prenosnike, mora tudi za servis poskrbet sam...

BrokenSouŁ ::

kuplen je biu v italiji, kupil ga je moj stric...

zanima me če ve kdo kje bi lahko dobil kaki rabljen zaslon 17,1" SM GLEDAL NA BOLHI PA NI NIČ, ČE PRODAJA KATERI NAJ MI PROSIM SPOROČI NA bostjan.kriznik@gmail.com

LP

ant ::

tudi jaz mislim, da ni kriv ekran, ampak grafična. na prejšni verziji teh prenosnikov zd7000 je bil cel halo z grafičnimi, saj so računalniki crkovali eden za drugim. sploh ni bilo vprašanje ali bo crknil, ampak samo kdaj. to je bilo tudi potrjeno s strani HP, kjer so take prenosnike tudi brezplačno popravili. kriva pa je bila nvidia grafična, ki se je ful grela. možno, da je podoben problem tudi pri tebi.

simptomi pa so, da se pojavijo te črte, včasih je kar črn ekran, čeprav se v win normalno vpišeš, in počasno umiranje laptpa.

LP

zcetrt ::

Katera grafična pa je notri?
4.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vertiakla črta čez ekran

Oddelek: Pomoč in nasveti
417406 (2743) KTr1sk
»

Več rdečih črt na na monitorju hp 6735s laptopa

Oddelek: Pomoč in nasveti
181935 (1598) sleby
»

windows se zažene samo čez 2/3 ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
132174 (2012) DeeCoy
»

Menjava matične pri prenosniku

Oddelek: Strojna oprema
172541 (2091) Pyr0Beast
»

Vprašanje o trinitronih

Oddelek: Pomoč in nasveti
402099 (1507) Hux

Več podobnih tem