Forum » Programska oprema » Photoshop: masovno spreminjanje velikosti slik ?
Photoshop: masovno spreminjanje velikosti slik ?
Cokolesnik ::
V mapi imam na stotine slik in želel bi jih pomanjšati na podoben način, kot to omogoča majhen programček Image Resizer (Windows XP Power Toys) - slednji omogoča spremembo velikosti slik v večjem številu na zelo preprost način z desnim klikom v Raziskovalcu, pri čemer ponuja že nekaj prednastavljenih možnosti 640x480, 800x600,..., dodajanje pripone k imenom pomanjšanih slik ali kar prepis obstoječih izvirnikov.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
bluefish ::
poskusi z Automate, če ponuja kakšno tako možnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Cokolesnik ::
Tomaz: super in celo brezplačen, pa še EPIF ne poruši. :)
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
kraftwerk ::
ti rabis navodila kako to naresti v Photoshopu, al kr tko nasplosno?
za Fotoshop si naredi Akcijo, pol das pa file> automate>batch ... da ti nebo treba vseh odpirat
za Fotoshop si naredi Akcijo, pol das pa file> automate>batch ... da ti nebo treba vseh odpirat
#000000, pac ne nastavis obeh mer, ampak samo eno, sirino al visino, pa je ...
Photoshop itak rulz tko al drgac ;)
Photoshop itak rulz tko al drgac ;)
#000000 ::
Mal poznam tale photoshop, pravim samo da če so v mapi slike različnih dimenzij, ti pa hočeš narest akcijo ki so jo posnel za 640×480 na 750×500 ipd. bodo samo slike z 640×480 piksli narejene kot si si zamislil, ostale bodo mal čudne za pogledat. No v bistvu pa probi pa boš vidu kaj mislm. LP
hamax ::
sam sem za uporabljal XnView, ki ima poleg te funkcije se ogromno drugih, precej uporabnih.
No ja, nevem tocn kaj mislis, sam itak ne mene poslusat
Glede na to da se profi ukvarjam z Photoshopom, mi tud moralna vest ne dovoli da bi sel na kaj "slabsega"
Pa pol rajs zakompliciram pa z Photoshopom nardim ....
Glede na to da se profi ukvarjam z Photoshopom, mi tud moralna vest ne dovoli da bi sel na kaj "slabsega"
Pa pol rajs zakompliciram pa z Photoshopom nardim ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 512849 (9830) | miko22 |
» | Adobe predstavil tehniko popravljanja zamegljenih posnetkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21690 (16338) | CaqKa |
» | Panorama slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3861 (3743) | #000000 |
» | Photoshop - layerjiOddelek: Programska oprema | 2108 (1790) | #000000 |
» | Cimbolj enostaven nacin spreminjanja velikosti velike kolicine slik ???Oddelek: Programska oprema | 1392 (1267) | matic |