Forum » Omrežja in internet » wireles problem
wireles problem
nejcf ::
mam doma routar WBR-5400 pa d-link dwl-g510 wi-fi kartico na svojem kompu
na laptopu mi net dela normalno kjerkol k je signal na kompu pa je signal na very good pa mi net ne dela dobr sploh noče odpret strani
od routarja sm oddaljen 10 metrov pa sta dve steni nekaj časa dela normalno nekaj časa se povazuje večinoma pa ne dela nornalno.
kaj bi blo lahko narobe?
na laptopu mi net dela normalno kjerkol k je signal na kompu pa je signal na very good pa mi net ne dela dobr sploh noče odpret strani
od routarja sm oddaljen 10 metrov pa sta dve steni nekaj časa dela normalno nekaj časa se povazuje večinoma pa ne dela nornalno.
kaj bi blo lahko narobe?
INVICTRA ::
Očitno si oblečen v alofolijo
Mogoče je ruter preobremenjen(lahka da maš hiter internet). Poskusi nastaviti hitrosti na kartici in ruterju: 11Mbs , 1Mbs . Lahka da bo mal bol stabilno.
Mogoče je ruter preobremenjen(lahka da maš hiter internet). Poskusi nastaviti hitrosti na kartici in ruterju: 11Mbs , 1Mbs . Lahka da bo mal bol stabilno.
amigo_no1 ::
Tvoj router potrebuje nov firmware .
Kupil si opeko in ne wifi router.
router WBR-5400 ali je dober?
Kupil si opeko in ne wifi router.
router WBR-5400 ali je dober?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jvolk ()
nejcf ::
sm zamenu kartico na canyon cn-wf511 pač k makabl pa antenco
zdy mi sela vse kul signal je very good skos mi ne prekinja mislm da je bil problem v kartici
zdy mi sela vse kul signal je very good skos mi ne prekinja mislm da je bil problem v kartici
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13536 (6275) | AC_DC |
» | Problem z wirelessom/brezžično anteno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8969 (8061) | Jst |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3078 (2178) | Tear_DR0P |
» | USB wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1098) | Sims |