» »

Servage.net

Servage.net

Ice-Heki ::

Oj!

Prosil bi vse uporabnike (bivše, trenutne, bodoče), da napišejo svoja mnenja o uporabi Servage.net gostovanje - zakaj ste ga naročili, zakaj ste ga preklicali, zakaj ga boste naročili, kako je z omejitvami, s prekomernim prenosom, koliko prenosa imate vi ...

Hvala za mnenja že v naprej!

CyberDuck ::

Jest imam še vedno pri njih. Sicer sem eno leto (še ni celo leto) pri nih vendar bo to zadnje :) 1 in zadnjič. Sliši se vse super kar ponujajo ampak ping do njih je slab in na sploh strani mi delajo zelo počasi. Bandwidth se mi vzdigne na 50Gb na mesec. Sicer ni nič hudega ampak nekaj časa sem mislil da je z mojo stranjo nekaj narobe (Zdej vidm da je z sajtom vse OK). Zdaj selim webe na slo. hosting ki je sicer bolj neznan in sem zelo zadovoljen. Sicer plačam par evrov več ampak mi vsaj dela kot šus.

Probaj na servage nafilati 300GB : Boš videl kaj ti bojo nardil :D :D 300Gb je lepa marketinška fora. Imel sem 5 strani gor in nisem ponucal več kot 100Mb :) Tako da ....

Ice-Heki ::

@CyberDuck: Hvala za mnenje ... sem o takih "nategih" bral že na tujih forumih, pa me zanimajo še izkušnje slovenskih uporabnikov ... Vprašal pa sem zato, ker se mi zdi 310 GB / račun preveč ... oz. morjo met oni pol celo zakladnico HDDjev, da majo sploh tolko placa za vse uporabnike ...

Mogoče ima še kdo pri Servage.net?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376296558 (19850) hariscorale
»

Optimalno gostovanje za joomlo?

476481 (4013) jelly
»

OK in poceni gostovanje?

212976 (2940) nodrim
»

Hosting v tujini + prenos domene