Forum » Pomoč in nasveti » msn ne dostavlja sporočil
msn ne dostavlja sporočil
tanchy ::
lp
imam en problem. msn deluje popolnoma pravilno, vse je ok, samo ko kliknem točno določeno osebo in nekaj napišem, nekaj minutk zatem nazaj odpiše da sporočilo ni bilo dostavljeno. zakaj? to se dogaja samo pri eni sami osebi. ta me ni blokirala, vidim njeno stanje, prav tako tudi zbrisala me ni. kaj to pomeni? počutim se kot bi bla na ignorju, ampak to pri msnju ni mogoče. ko pa ta oseba klikne mene, pa vse deluje. rabim pojasnilo !? hvala
imam en problem. msn deluje popolnoma pravilno, vse je ok, samo ko kliknem točno določeno osebo in nekaj napišem, nekaj minutk zatem nazaj odpiše da sporočilo ni bilo dostavljeno. zakaj? to se dogaja samo pri eni sami osebi. ta me ni blokirala, vidim njeno stanje, prav tako tudi zbrisala me ni. kaj to pomeni? počutim se kot bi bla na ignorju, ampak to pri msnju ni mogoče. ko pa ta oseba klikne mene, pa vse deluje. rabim pojasnilo !? hvala
Cokolesnik ::
Če se je to dogajalo danes, potem nisi edina s tovrstnimi problemi. Očitno imajo težave na nivoju omrežja ali pa ima danes težave "najin" ponudnik interneta glede mednarodnih povezav. :)
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NA POMOČ: Facebook - NEVERJETNI problemi s prijavo!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1586 (1020) | Han |
» | OS za neukega uporabnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11549 (8806) | blackbfm |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76241 (16882) | tilinho20 |
» | Radar detektor-kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 8777 (7841) | MisterR |
» | Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!Oddelek: Loža | 5786 (3523) | dolegar |