Forum » Zvok in slika » Včasih ni slike [winxp, geforce]!
Včasih ni slike [winxp, geforce]!
snow ::
Zdravo!
Včasih ko se windowsi bootajo, lepo vidim tist grd loading zaslon, potem pa ko bi moral preklopit na delovno resolucijo (1280x1024 60Hz) vržejo ven temo. Monitor nič ne javi, da bi bila resolucija kaj off ali kaj, pač ni slike. Kot da nebi bil monitor povezan. To se zgodi vsake toliko časa - recimo 1x na 5 bootov v povprečju.
In potem grem v VGA mode, deinstaliram driverje, reboot, instaliram nove in je spet par bootov ok.
Gre pa za svežo instalacijo windowsov (enako se mi je dogajalo tudi prej na stari inštalaciji).
Probal sem tudi več driverjev in nekako sem dobil občutek, da je z novejšimi še slabše.
Kakšna ideja?
Monitor: Samsung SyncMaster 940 BF
GFX: NVidia Geforce 7300 GT
Včasih ko se windowsi bootajo, lepo vidim tist grd loading zaslon, potem pa ko bi moral preklopit na delovno resolucijo (1280x1024 60Hz) vržejo ven temo. Monitor nič ne javi, da bi bila resolucija kaj off ali kaj, pač ni slike. Kot da nebi bil monitor povezan. To se zgodi vsake toliko časa - recimo 1x na 5 bootov v povprečju.
In potem grem v VGA mode, deinstaliram driverje, reboot, instaliram nove in je spet par bootov ok.
Gre pa za svežo instalacijo windowsov (enako se mi je dogajalo tudi prej na stari inštalaciji).
Probal sem tudi več driverjev in nekako sem dobil občutek, da je z novejšimi še slabše.
Kakšna ideja?
Monitor: Samsung SyncMaster 940 BF
GFX: NVidia Geforce 7300 GT
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
snow ::
Nič v event viewrju.
Kere loge si imel v mislih?
Kere loge si imel v mislih?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj zmrzuje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2786 (1987) | 111111111111 |
» | težava z monitorjem in računalnikom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1117) | adsadadad |
» | Ugašanje WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1809 (1183) | bibip |
» | Linux čudni problemi z novim računalnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1034 (932) | @ljash |
» | Sesuvnaje xp-jev!!!!!Oddelek: Programska oprema | 1491 (1019) | bexl |